Libnet.ro
UNICEF

06:15

Caru cu vedete: Andreea Antonescu, totul despre divort; Keanu Reeves implineste 55 de ani. Fiica si iubita lui au murit la doar un an diferenta, iar el n-a mai iubit pe nimeni

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Andreea Antonescu, totul despre divort; Keanu Reeves implineste 55 de ani. Fiica si iubita lui au murit la doar un an diferenta, iar el n-a mai iubit pe nimeni

Cosmar pentru Fuego in timpul unui concert: Trebuia sa tin oamenii pana se remedia problema! Cel mai dificil moment trait de artist a fost insa acum sapte ani, pe scena mare a Palatului National din Chisinau, cand. Ducii de Sussex, pusi din nou la zid: Sunt lipsiti de gratie!. Printesa Diana ar fi fost ingrozita de comportamentul lor. continuă pe Hotnews

BOMBA! Andreea Antonescu a spus TOTUL despre divort: Vreau sa se stie ca nu am...

De cva vreme se tot zvoneste ca Andreea Antonescu a divortat de tatas fetitei ei, asta dupa 8 ani de casatorie. Desi zvonul a aparut si in presa, vedeta nu a confirmat nimic pana acum.

BOMBA ANULUI in showbiz: Andreea Antonescu A DIVORTAT in SECRET! Artista a recunoscut TOT: Iata care sunt motivele destramarii casniciei (FOTO)

Cantareata Andreea Antonescu 36 de ani) este din nou o femeie libera. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Ea a recunoscut ca a divortat de.

Andreea Antonescu a divortat in secret. Primele declaratii ale cantaretei

Cantareata Andreea Antonescu 36 de ani), componenta trupei Andre, a dezvaluit detalii despre separarea de sotul ei, Traian Spak, de care a divortat in urma cu cateva luni.

Andreea Antonescu divorteaza. Balan face nunta!

Dupa ani de zvonuri, Andreea Antonescu confirma faptul ca divorteaza de sotul ei, Traian Spak. Asta in timp ce colega ei de trupa, Andreea Antonescu, face luna aceasta nunta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )