Libnet.ro
UNICEF

14:30

Caru' cu Vedete: Andreea Marin a recunoscut relatia cu medicul turc: Suntem de 3 luni impreuna; Vica Blochina: Am plutit dupa ce am fumat marijuana cu sotul Elenei Basescu; Rocsana Marcu, complet uda, in chilotei, cu sanii la vedere!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Iata cum arata noile silicoane ale Loredanei Chivu! Asistenta tv si-a expus nurii pe internet!Loredana Chivu a suferit, zilele trecute. Unul dintre cei mai mari actori ai lumii, americanul Michael Douglas, marturiseste cu nonsalanta: Sexul oral mi-a provocat cancer. continuă pe Hotnews

Andreea Marin recunoaste relatia cu Tuncay! Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar!

La trei saptamani de cand ne-a confirmat in exclusivitate ca are o noua relatie, Andreea Marin a recunoscut din nou ca traieste o noua poveste de dragoste, de aproape trei luni. Alesul ei este fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cel caruia ii spune Jay. Iata cum au ajuns sa se iubeasca. Continue reading .

Andreea Marin recunoaste relatia cu turcul cu 11 ani mai tanar: Avem o relatie cam de doua-trei luni

Andreea Marin a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca are o relatie de trei luni cu turcul Tuncay Ozturk, alaturi de care a fost fotografiata in mai multe randuri. Da, sunt impreuna cu un om. Am a.

Ce cadou le-a facut Andreea Marin celor mici de Ziua Copilului!

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Andreea Marin a luat parte la un eveniment organizat de European Hospital pentru a inaugura noua sectie de pediatrie. Aflandu-se in largul ei printre copiii pe care ii adora, Andreea a afisat un zambet larg pe tot parcursul evenimentului si a avut grija sa se joace cu toti micutii prezenti. Andreei Marin i s-au mai alaturat vedete precum Paula Chirila si Simona Patruleasa, ambele insotite de fetitele lor. Continue reading .

Tuncay Ozturk, in pericol pentru ca se afiseaza cu Andreea Marin? Iata ce spune vedeta!

Tuncay Ozturk, fizioterapeutul de la spitalul Acibadem, ar fi in pericolul de a-si pierde locul de munca pentru simplul fapt ca s-a afisat alaturi de celebra lui iubita, Andreea marin. Libertatea sustine ca este membrul unei organizatii islamice care impune o conduita severa. Andreea Marin catalogheaza toate aceste informatii drept o fantezie. Continue reading .

Secvential: Andreea Marin povesteste cum a reusit sa isi tina fiica departe de influenta desenelor animate violente

Invitata in editia de duminica dupa-amiaza a emisiunii lui Secvential de la Antena 3, Andreea Marin a povestit cum a reusit sa isi educe fiica sa fie selectiva in ceea ce priveste programelor TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )