Libnet.ro
UNICEF

07:15

Caru cu vedete: Boala de care suferea, in tacere, Marcel Toader; Dieta lui Dragos Patraru: a slabit 33 kg fara sa faca foamea, desi sare peste cina

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Boala de care suferea, in tacere, Marcel Toader; Dieta lui Dragos Patraru: a slabit 33 kg fara sa faca foamea, desi sare peste cina

Heidi Klum si Tom Kaulitz s-au casatorit pentru a doua oara. Ceremonia a avut loc in Italia. Adela Popescu si-a retras baietelul cel mare de la gradinita. Prezentatoarea tv a explicat pe blogul personal, de ce au luat aceasta hotarare. continuă pe Hotnews

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

BOALA de care SUFEREA, in TACERE, Marcel Toader! DETALII SOCANTE au iesit la iveala dupa MOARTEA lui

Marcel Toader si-a ascuns problemele de sanatate dse mama sa pentru a nu-i face rau. Vedeta ar fi mostenit problemele cardiace de la tatal sau.

S-A AFLAT: BOALA CRUNTA, tinuta SECRETA, care L-A MACINAT pe Marcel Toader! E iNFIORATOR ce ii descoperisera medicii... IMAGINI GREU DE PRIVIT cu afaceristul PE PATUL DE SPITAL

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, la 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct.

Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum. Mesajul fiului sau, Maximilian

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la 56 de ani, in urma unui infarct. Familia afaceristului a fost surprinsa neplacut de prezenta de la priveghi, caci se pare ca vedetele care l-au inconjurat in timpul vietii l-au uitat cand a plecat dintre noi. Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum Marcel Toader, .

Cand va fi inmormantat Marcel Toader. Iata ce a scris familia pe crucea lui

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Cand va fi inmormantat fostul rugbyst si ce a scris familia pe crucea lui? Cand va fi inmormantat Marcel Toader Marcel Toader, fost rugbyst si om de afaceri, a avut, in ultima parte a vietii, o firma care .

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Dezvaluiri incendiare in cazul mortii lui Marcel Toader: BLESTEMUL banilor a facut ravagii! Asta i-a adus SFARSITUL...

Marcel Toader a murit pe 3 august, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Prietenii lui Marcel Toader si ai fostei sale sotii, Maria Constantin de care a divortat in 2017 a oferit noi detalii despre stilul de.

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a mostenit datorii uriase de la tatal sau. Despre ce suma este vorba

Marcel Toader va fi inmormantat, maine 7 august, in judetul Constanta, dupa ce duminica s-a stins din viata in urma unui infarct. Moartea omului de afaceri a lasat in urma sa multa durere, dar si o gramada de datorii. Ce va mosteni Maximilian, dupa moartea tatalui sau Marcel Toader Ziaristii de la Click! .

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

A fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )