Libnet.ro
UNICEF

14:00

, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

Playtech Playtech,
, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

A fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele . continuă pe Playtech

Informatii aproape nestiute apar dupa moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sambata la 56 de ani. Dincolo de scandalurile din lumea mondena, de nenumaratele sale casnicii, Marcel Toader a fost un nume important in lumea sportului romanesc. Cariera de.

NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

Marcel Toader a murit sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Vestea a luat prin suprindere intreaga lume mondena din Romania.

, socata de moartea lui Marcel Toader! Primele declaratii dupa decesul fostului ei sot

Nu-mi vine sa cred si stirea asta sper sa nu fie o gluma proasta, asa cum s-a mai intamplat in alte cazuri. Condoleante familiei!, a declarat dupa .

Marcel Toder a murit. De ce nu merge la inmormantare

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct, iar una dintre fostele sale sotii, prezentatoarea TV 44 de ani), a declarat ca nu va merge la inmormantarea acestuia.

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

Renunta la televiziune? face anuntul SOC: Si alte vedete au luat decizia...

A facut un anunt socant emisiunea pe care o avea la Antena Stars. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Frumoasa prezentatoarea a spus ca renunta.

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Silviu Prigoana, distrus de moartea lui Marcel Toader: Eram nasul lui, trebuia sa ne intalnim maine!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin cursul zilei de sambata. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau.

Florin Tanase, reactie vehementa dupa rusinea cu Alashkert: Sa ramana cine merita la Steaua

Florin Tanase a marcat doua goluri in dubla cu Alashkert, echipa de care FCSB a trecut cu mari emotii, cu 5-3 la general, dupa ce in returul de la Giurgiu formatia armeana a fost la un gol distanta de calificare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )