Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caru' cu vedete: Dezvaluirile Camillei despre Printul Charles; Cindy Crawford, pictorial incendiar la aproape 50 de ani; Vedetele la care nimeni nu se astepta sa divorteze! Cei doi nu mai suporta sa convietuiasca impreuna si au ales sa-si spuna adio

Hotnews Hotnews,
 Caru

Anda Adam, cu chilotii la vedere, la o petrecere! Uite ce au admirat cei din jur. Anda Adam este una dintre cele mai admirate si mai iubite cantarete de la noi. Aparitiile ei sunt mereu spectaculoase si sexy, iar de curand artista a oferit. Ea este posesoarea celui mai hot posterior din Brazilia! Vezi cine este Miss Bum Bum! Formele bine conturate sunt motivul pentru care a fost inventat Miss Bum Bum, competitie in care brazilienii isi aleg fata cu cel mai hot posterior. continuă pe Hotnews

Printul Charles, care a implinit 65 de ani, e pregatit sa iasa la pensie

Printul Charles al Marii Britanii, care joi a implinit 65 de ani, isi pregateste actele pentru a iesi la pensie, desi Printul de Wales asteapta de mult sa urce pe tronul Marii Britanii, iar domnia sa inca nu a inceput.

Printul Charles implineste, joi, 65 de ani.

Printul Charles al Marii Britanii implinesti, joi, 65 de ani. Printul de Wales isi va sarbatori aniversarea in Sri Lanka, unde va prezida deschiderea summit-ului sefilor de guvern din Commonwealth-ul britanic. Cel mai longeviv print mostenitor ii tine astfel locul Reginei Elisabeta, care, din cauza varstei inaintate, lasa in sarcina fiului sau tot mai multe indatoriri regale. Potrivit presei din Regat, suverana il pregateste astfel pe print pentru preluarea tronului - pregatire care pentru .

Printul Charles ar putea vizita Delta Dunarii.

Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, l-a invitat pe printul Charles sa viziteze Delta Dunarii. Prietenia cu care onorati poporul roman ne indeamna sa va adresam invitatia de a vizita Delta Dunarii, cea mai bine conservata zona umeda din Europa. Delta Dunarii face parte din patrimoniul UNESCO din 1992, este a treia din Europa ca marime si prima in ceea ce priveste biodiversitatea. ) In acelasi timp, in judetul Tulcea si in Delta Dunarii traiesc in armonie .

Printul Charles implineste astazi 65 de ani si iese, oficial, la pensie

Printul Charles implineste astazi 65 de ani si iese, oficial, la pensie. Mostenitorul tronului Marii Britanii isi va sarbatori ziua in Sri Lanka, la reuniunea sefilor de guvern ale statelor din Commonw.

FOTO Artistul timisorean care l-a cucerit pe Printul Charles: Mostenitorul tronului Marii Britanii a ales cu tabloul cu oratanii si un Cadillac retro

Una din lucrarile timisoreanul Gheorghe Fikl au ajuns in colectia particulara a Printului Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii.

FOTO Artistul timisorean care l-a cucerit pe Printul Charles: mostenitorul tronului Marii Britanii a ales tabloul cu pauni si un Cadillac retro

Una dintre lucrarile pictorului timisorean Gheorghe Fikl a ajuns in colectia particulara a Printului Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii.

FOTO Artistul timisorean care l-a cucerit pe Printul Charles

Una dintre lucrarile pictorului timisorean Gheorghe Fikl a ajuns in colectia particulara a Printului Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )