Libnet.ro
UNICEF

13:15

Caru' cu vedete: Oana Sarbu, in lenjerie intima cu portjartier, la 51 de ani; Julio Iglesias a avut 3.000 de iubite intr-un singur deceniu, iar acum, la 75 de ani, e dat in judecata pentru a-si recunoaste al noualea copil

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cum arata Lavinia Pirva, dupa ce a nascut. Le-a dat peste nas rautaciosilor cu ultima aparitie. in timpul sarcinii, sotia lui Stefan Banica nu a fost deloc ocolita de . Andreea Marin, dezvaluiri emotionante din trecutul ei. Aveam un singur sacou. in trecut, Andreea Marin mergea la job cu taxiul, pentru ca purta pantofi cu toc, nu avea. continuă pe Hotnews

Oana Sarbu, in LENJERIE INTIMA! Vedeta i-a lasat pe barbati cu GURA CASCATA, desi are 51 de ani! Arata BOMBA (FOTO)

Desi a implinit 51 de ani in luna mai, Oana Sarbu nu-si arata nici pe departe varsta. Dimpotriva, artista arata ca in prima tinerete si pare sa fie plina de energie.

Oana Sirbu, fotografie incendiara la 51 de ani. A postat pe internet o poza in lenjerie intima

A implinit 51 de ani in urma cu mai putin de o luna, insa Oana Sirbu demonstreaza la fiecare aparitie ca, pentru ea, varsta este doar un numar. in acest weekend, artista a postat pe Instagram o.

Starul din Liceenii isi surprinde fanii la 51 de ani. Oana Sirbu postat pe internet o fotografie in lenjerie intima

A implinit 51 de ani in urma cu mai putin de o luna, insa Oana Sirbu demonstreaza la fiecare aparitie ca, pentru ea, varsta este doar un numar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )