Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caru' cu vedete: Ce probleme medicale ascunde Andreea Marin?!; Beyonc s-a pozat aproape goala; Printul Harry a avertizat-o pe Meghan Markle nainte ca aceasta sa accepte cererea n casatorie. Nu este usor pentru nimeni

Hotnews Hotnews,
 Caru

Augustin Viziru probleme de sanatate si a slabit 15 kg. La inceputul acestui an, Augustin Viziru a fost intens criticat in presa pentru. Antonia si Alex Velea sunt o fabrica de bani. Cel mai frumos cuplu din showbizz-ul romanesc este si cel mai banos. continuă pe Hotnews

SCHIMBARE fara precedent anuntata de ANDREEA MARIN: Fanii au ramas cu gura cascata...(FOTO)

Andreea Marin s-a afisat cu o peruca blonda in fata prietenilor ei virtuali. reactiile acestora au aparut imediat. Prezentatoarea de televiziune a incercat o peruca blonda si s-a afisat astfel in fata.

Andreea Marin isi UIMESTE fanii: De data aceasta mi-am invatat lectia...

Andreea Marin a plecat, in copilarie, fara a-si anunta parintii, in cautarea unui taram de basm, ajungand astfel pe marginea unei gropi. Cea mai mare nazbatie a fost ca am luat-o pe Rapanoasa,.

Ultima ORA: Andreea Marin, la SPITAL. Vedeta este cablata la aparate pentru MONITORIZAREA INIMII (FOTO)

Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor, anuntul fiind facut pe pagina sa de Facebook. Vedeta de televiziune si-a anuntat fanii ca va fi de negasit in acest weekend. Oameni dragi, zilele astea sunt un ro.

Andreea Marin, pe mana medicilor

Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor. Vedeta de televiziune si-a anuntat prietenii virtuali ca va fi de negasit in acest weekend. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire,.

Veste TERIBILA pentru Andreea Marin: Nu poate uita NICIODATA ce s-a intamplat...

Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze, desi a trecut prin clipe grele, si sa mearga mai departe. Vedeta si-a pierdut ambii parinti, mama acesteia murind cand ea se afla la o varsta.

Da, este vorba de Andreea Marin: Pacate, cele mai negre temeri s-au adeverit... nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Desi a trecut prin clipe grele, Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze si sa mearga mai departe. Aceasta si-a pierdut ambii parinti, mama vedetei murind cand ea se afla la o varsta.

Da, este vorba de Andreea Marin: Din pacate, cele mai negre temeri s-au adeverit... Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Desi a trecut prin clipe grele, Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze si sa mearga mai departe. Aceasta si-a pierdut ambii parinti, mama vedetei murind cand ea se afla la o varsta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )