Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ultima ORA: Andreea Marin, la SPITAL. Vedeta este cablata la aparate pentru MONITORIZAREA INIMII (FOTO)

B1 B1,
Ultima ORA: Andreea Marin, la SPITAL. Vedeta este cablata la aparate pentru MONITORIZAREA INIMII (FOTO)

Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor, anuntul fiind facut pe pagina sa de Facebook. Vedeta de televiziune si-a anuntat fanii ca va fi de negasit in acest weekend. Oameni dragi, zilele astea sunt un ro. continuă pe B1

Legatura SECRETA dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr.: Imaginile vorbesc de la sine!

Andreea Marin a evitat tot timpul sa-si expuna fiica in public si sunt foarte rare ocaziile cand vedeta publica o imagine cu Ana Violeta. Astfel, de Ziua Copilului, Andreea Marin a postat o imagine pe contul s.

Andreea Marin, pe mana medicilor

Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor. Vedeta de televiziune si-a anuntat prietenii virtuali ca va fi de negasit in acest weekend. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire,.

Veste TERIBILA pentru Andreea Marin: Nu poate uita NICIODATA ce s-a intamplat...

Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze, desi a trecut prin clipe grele, si sa mearga mai departe. Vedeta si-a pierdut ambii parinti, mama acesteia murind cand ea se afla la o varsta.

Da, este vorba de Andreea Marin: Pacate, cele mai negre temeri s-au adeverit... nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Desi a trecut prin clipe grele, Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze si sa mearga mai departe. Aceasta si-a pierdut ambii parinti, mama vedetei murind cand ea se afla la o varsta.

Da, este vorba de Andreea Marin: Din pacate, cele mai negre temeri s-au adeverit... Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Desi a trecut prin clipe grele, Andreea Marin a reusit sa-si mentina zambetul pe buze si sa mearga mai departe. Aceasta si-a pierdut ambii parinti, mama vedetei murind cand ea se afla la o varsta.

SOC: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem! O veste teribila loveste lumea vedetelor: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia. Aceasta a declarat ca, la un moment dat, a ajuns in punctul in care.

Ultima ora: Pronuntarea in cazul lui Cristian Boureanu, amanata

Judecatoria Sectorului 1 a amanat pronuntarea in cazul fostului deputat Cristian Boureanu pentru data de 20 iunie, ora 14. Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, iar iubita sa, Laura Dinca, de marturie.

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata.

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )