Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru cu vedete: Simona Halep, bucuroasa de prima zapada cazuta in aceasta iarna in Bucuresti. Ce a postat pe Instagram; Ultimele imagini cu familia lui Kirk Douglas. Patru generatii zambitoare s-au strans in jurul mesei

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Simona Halep, bucuroasa de prima zapada cazuta in aceasta iarna in Bucuresti. Ce a postat pe Instagram; Ultimele imagini cu familia lui Kirk Douglas. Patru generatii zambitoare s-au strans in jurul mesei

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada: Am venit acasa cu coada intre picioare. Suparat pe mine, pe lume. Mi-a trecut, dar n-am uitat. Tibi Useriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de. Concert la domiciliu, in America! Trupa 3rei Sud Est a cantat in vila unui medic roman care l-a tratat chiar si pe Michael Jackson. Iubiti deopotriva in tara si in strainatate, cei trei membri ai trupei. continuă pe Hotnews

Cum si-a gasit Simona Halep masina in parcare, dupa ninsoarea din Bucuresti. A fotografiat tot

Simona Halep a fotografiat tot! Cum si-a gasit iubita spotiva masina in parcare, dupa ninsoarea din Capitala? Blondina a impartasit totul cu fanii ei. Cum a reactionat aceasta la cele vazute? Cum si-a gasit Halep masina in parcare, dupa ninsoarea din Bucuresti? Simona Halep s-a bucurat ca un copil de zapada care a acoperit destul .

Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Ce s-a intamplat intre ei

Simona Halep, fostul lider WTA, a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Vedeta a povestit ce s-a intamplat intre ei, in studioul emisiunii Digi Sport Matinal. Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania Simona Halep este cunoscuta si iubita de o tara intreaga, asa ca multi oameni .

Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open. A fost anuntata oficial

Simona Halep primeste o veste minunata dupa ce a pierdut la Australian Open. Ce le-a reprosat Halep organizatorilor? Si ce s-a intamplat cu preparatorul ei fizic? Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open Dupa ce Tennis Circus a surprins-o pe Simona cu o nota mica de doar 5. 5, cei de la Ubi Tennis au fost .

Care este relatia dintre Simona Halep si Darren Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open. Trebuie sa taca!

Ce s-a intamplat intre Simona Halep jucatoarea clasata pe locul doi in clasamentul WTA si antrenorul sau? Aceasta a rafunit dupa infrangerea de la Australian Open. Relatia dintre Halep si Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open Relatia dintre cea mai buna tenismena din Romania si antrenorul sau este una foarte stansa. Antrenorul australian sustine .

Cand se va retrage Simona Halep din tenis. Esecul de la Australian Open i-a dat planurile peste cap

Ajunsa la 28 de ani, Simona Halep a jucat sferturile de finala de la Australian Open 2020, impotriva Garbinei Mugurusa, meci pe care, de altfel, la si pierdut. Starea de spirit a sportive romance, conform celor apropiati nu este una chiar buna. Cand se va retrage Simona Halep din tenis Dupa eliminarea de la Australian .

Simona Halep isi lanseaza propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Vestile sunt foarte bune pentru jucatoare de tenis, desi a suferit de curand o infrangere, in cadrul semifinalelor din competitia Australian Open. Simona Halep isi va lansa propriul parfum si produsul cosmetic va putea fi achizitionat incepand cu o data speciala, cea de 8 Martie, din acest an. Simona Halep isi lanseaza propriul parfum Jucatoatoarea .

BOMBA MONDENA! I-AU PRINS! Marcel Pavel a recunoscut RELATIA cu SIMONA HALEP! Frumoasa mea, m-am indragostit lulea...

Marcel Pavel a facut o serie de marturisiri socante, despre relatia sa cu celebra tenismena Simona Halep! PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL! VINE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL,.

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP!

Smiley s-a pozat alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep.

VIDEO Se intampla in Jamaica Cu cine a fost confundata Simona Halep in timpul unui concurs intre licee

Simona Halep a fost confundata, in timpul unui concurs intre licee, cu o alta jucatoare de tenis. Momentul desfasurat in Jamaica a fost surprins de jurnalistul Ben Rothenberg, care a postat un clip pe contul sau de Twitter.

INCENDIAR! Simona Halep, pe felie cu Marcel Pavel?! Gata, totul a iesit la iveala! Asta e BOMBA ANULUI

Marcel Pavel a vorbit in premiera despre relatia amicala pe care o are cu Simona Halep. Aceasta i-a interzis sa se fotografieze cu jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, in urma cu cativa ani. Voiam.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )