Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open. A fost anuntata oficial

Playtech Playtech,
Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open. A fost anuntata oficial

Simona Halep primeste o veste minunata dupa ce a pierdut la Australian Open. Ce le-a reprosat Halep organizatorilor? Si ce s-a intamplat cu preparatorul ei fizic? Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open Dupa ce Tennis Circus a surprins-o pe Simona cu o nota mica de doar 5. 5, cei de la Ubi Tennis au fost . continuă pe Playtech

Programul pentru Simona Halep in luna februarie

Dupa Australian Open, unde a ajuns in semifinale, pentru Simona Halep urmeaza cateva saptamani de pauza in circuit.

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open

WTA a anuntat, oficial, noua configuratie a ierarhiei mondiale dupa primul turneu de Mare Slem al anului.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numarul 2 WTA a reusit executii spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale romancei.

Clasament WTA: Pe ce loc se afla Simona Halep acum. Noua ordine din tenisul mondial

Noul clasament WTA! Ccum arata acum topul 10 dupa Australian Open si pe ce loc este Simona Halep? Iata care sunt locurile ocupate de celelalte cele mai bune jucatoare de tenis din lume! Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep? Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament mondial, dupa .

N-au luat trofeul, dar au iesit pe plus la Australian Open. Sase performante de retinut dupa Melbourne

Turneele de Mare Slem incoroneaza doi campioni, insa la capatul a doua saptamani ofera si multiple alte confirmari. Adevarul va prezinta protagonistii care trag linie pe plus dupa Australian Open 2020, desi nu au plecat acasa cu trofee.

Simona Halep isi lanseaza propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Vestile sunt foarte bune pentru jucatoare de tenis, desi a suferit de curand o infrangere, in cadrul semifinalelor din competitia Australian Open. Simona Halep isi va lansa propriul parfum si produsul cosmetic va putea fi achizitionat incepand cu o data speciala, cea de 8 Martie, din acest an. Simona Halep isi lanseaza propriul parfum Jucatoatoarea .

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Simona Halep a revenit sambata in Romania, chiar cand la Melbourne se juca finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Romanca a declarat ca este multumita de parcursul sau la primul Grand Slam al anului si a anuntat ce va urma pentru ea in perioada urmatoare. Halep a vorbit si despre donatiile pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, dar fara sa precizeze suma.

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

Sofia e Ostapenko II! Kenin a castigat finala Australian Open 2020. Muguruza, tolba plina cu greseli

Sofia Kenin 15 WTA) a castigat finala feminina de la Australian Open, invingand-o sambata pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2. Potrivit ESPN, americanca a devenit doar a doua jucatoare din Era Open, dupa Jelena Ostapenko, care, disputand prima finala de Mare Slem a carierei, si-a adjudecat trofeul dupa ce pierduse primul set letona reusise asta la Roland Garros 2017, contra Simonei Halep).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )