Libnet.ro
UNICEF

12:45

Casa Alba: Atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry a fost dezvoltat de hackeri sau de un alt stat

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba: Atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry a fost dezvoltat de hackeri sau de un alt stat

Atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care a afectat la finalul saptamanii trecute peste 200. 000 de calculatoare din intreaga lume si pare sa-si fi domolit puternic viteza de raspandire la inceputul acestei saptamani a fost dezvoltat, cel mai probabil, de hackeri sau de un alt stat, afirma Casa Alba, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Romania, printre tarile cele mai afectate de atacul cibernetic WannaCry. Specialistii avertizeaza: Utilizatorii trebuie sa actualizeze sistemul de operare

Romania se ocupa locul noua intre tarile care au fost cel mai puternic afectate de atacul cibernetic denumit WannaCry, potrivit unei analize Kaspersky, citata de Gandul. info. Rusia a.

Moscova nu crede in virusi: Vladimir Putin NEAGA orice implicare in atacul CIBERNETIC WannaCry. Cine se joaca cu planeta?

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile.

Vladimir Putin neaga orice implicare in atacul cibernetic WannaCry

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care hackerii rusi sunt acuzati frecvent de atacuri informatice de anvergura, in special Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

UPDATE Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Platforma industriala de la Mioveni si-a reluat luni activitatea in mod normal, dupa ce vineri si sambata a fost afectata de atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry. Si uzine din Franta si Slovenia ale Renault au avut de suferit, la fel si uzina Nissan din Marea Britanie.

Sistemul National britanic de Sanatate, lovit de atacul cibernetic, a fost repus in functiune

Sistemul National britanic al Sanatatii NHS), care fusese grav afectat de atacul cibernetic din ultimele 24 de ore, a fost repus in functiune aproape in totalitate.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

Directorul Europol: Atacul cibernetic a facut 200.000 de victime in cel putin 150 de tari. Este posibil ca, luni, numarul celor afectati sa creasca

Directorul Europol, Rob Wainwright, a declarat ca atacul cibernetic care a avut loc vineri la nivel mondial a 200. 000 de victime, in special companii, in cel putin 150 de tari, informeaza.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )