Libnet.ro
UNICEF

19:00

Directorul Europol: Atacul cibernetic a facut 200.000 de victime in cel putin 150 de tari. Este posibil ca, luni, numarul celor afectati sa creasca

B1 B1,
Directorul Europol: Atacul cibernetic a facut 200.000 de victime in cel putin 150 de tari. Este posibil ca, luni, numarul celor afectati sa creasca

Directorul Europol, Rob Wainwright, a declarat ca atacul cibernetic care a avut loc vineri la nivel mondial a 200. 000 de victime, in special companii, in cel putin 150 de tari, informeaza. continuă pe B1

Europol: Atacul cibernetic de vineri a afectat 200.000 de computere din 150 de tari. Numarul va creste puternic luni cand lumea revine la munca

Atacul cibernetic de proportii care a pornit vineri a afectat 200. 000 de computere din 150 de tari, spune seful agentiei de combatere a criminalitatii Europol care adauga ca se teme de faptul ca numarul de victime va creste puternic cand oamenii se vor intoarce luni la munca si isi vor deschide calculatoarele.

Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

Reprezentantii Oficiului european al politiilor Europol au tracizat sambata ca atacul informatic de amploare care afecteaza peste o suta de tari este de un nivel fara precedent, informeaza.

Romania, printre tarile cele mai afectate de atacul cibernetic WannaCry. Specialistii avertizeaza: Utilizatorii trebuie sa actualizeze sistemul de operare

Romania se ocupa locul noua intre tarile care au fost cel mai puternic afectate de atacul cibernetic denumit WannaCry, potrivit unei analize Kaspersky, citata de Gandul. info. Rusia a.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

Sistemul National britanic de Sanatate, lovit de atacul cibernetic, a fost repus in functiune

Sistemul National britanic al Sanatatii NHS), care fusese grav afectat de atacul cibernetic din ultimele 24 de ore, a fost repus in functiune aproape in totalitate.

Anuntul fara precedent facut de Europol. Investigatie internationala pentru identificarea hackerilor din spatele celui mai mare atac cibernetic din istorie

Atacul informatic international care afecteaza mai multe tari si organizatii este de un nivel fara precedent, a declarat sambata Oficiul european al politiilor Europol, citat de.

Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

Atacul informatic masiv ca vizeaza 100 de tari si zeci de intreprinderi si organizatii este de un nivel fara precedent, a apreciat sambata biroul european pentru politie Europol, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )