Libnet.ro
UNICEF

10:16

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie. continuă pe Hotnews

Casa Alba anunta ca Trump este tratat cu Remdesivir. Presedintele, mesaj din spital: Totul merge bine, cred

Presedintele SUA, Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19 si transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed, este tratat cu remdesivir, a anuntat medicul Sean Conley.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

Casa Alba anunta ca Trump este tratat cu Remdesivir

Presedintele SUA, Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19 si transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed, este tratat cu Remdesivir, a anuntat medicul Sean Conley, potrivit News. ro.

Ce-l sfatuieste CTP pe Donald Trump sa faca pentru a scapa de COVID-19: Injectati-va niste detergent ori primiti oferta generoasa a lui Putin

Cristian Tudor Popescu a comentat infectarea cu COVID-19 a presedintelui american, Donald Trump. Gazetarul ii transmite acestuia sa-si faca o injectie cu detergent ca sa scape ori sa accepte vaccinul lui Putin.

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

VIDEO COVID-19 la Casa Alba. Consilierul lui Donald Trump, fortat de presa sa-si puna masca

Consilierul pe probleme economice al lui Donald Trump a fost obligat de jurnalisti sa-si puna masca de protectie la o conferinta de presa. Oficialul le-a spus ca sunt in siguranta pentru sunt suficient de departe unii de ceilalti si n-ar mai fi nevoie sa-si acopere nasul si gura. Dar reporterii nu s-au lasat convinsi.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Ce se va intampla cu Donald Trump in carantina la Casa Alba. Va face asta fara intrerupere

Medicul prezidential de la Casa Alba, Sean P. Conley, a dat primele informatii despre starea de sanatate a lui Donald Trump, dupa ce acesta din urma a anuntat pe Twitter ca este infectat cu COVID-19.

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )