Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce-l sfatuieste CTP pe Donald Trump sa faca pentru a scapa de COVID-19: Injectati-va niste detergent ori primiti oferta generoasa a lui Putin

Adevărul Adevărul,
Ce-l sfatuieste CTP pe Donald Trump sa faca pentru a scapa de COVID-19: Injectati-va niste detergent ori primiti oferta generoasa a lui Putin

Cristian Tudor Popescu a comentat infectarea cu COVID-19 a presedintelui american, Donald Trump. Gazetarul ii transmite acestuia sa-si faca o injectie cu detergent ca sa scape ori sa accepte vaccinul lui Putin. continuă pe Adevărul

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? .

Donald Trump si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru COVID-19! Ce urmeaza in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna a Americii, Melania Trump, sunt infectati cu noul coronavirus. Trump a confirmat informatia intr-o postare pe Twitter.

Cine e Joe Biden, omul ales sa il dea jos pe Donald Trump de la carma Americii

Joe Biden tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii in 2020. Acesta va concura impotriva lui Donald Trump, actualul presedinte. Alti candidati ce se vor bate pentru postul de presedinte ale Statelor Unite ale Americii sunt: Kamala Harris, Mike Pence, Hillary Clinton, Michelle Obama, Kanye West. Cu doua luni inainte .

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

Donald Trump a multumit personalului medical: Cu ajutorul lor, ma simt bine

Donald Trump, presedintele SUA, a multumit pe retelele de socializare personalului medical de la Walter Reed Medical Center pentru contributia in lupta impotriva noului coronavirus, el fiind internat pentru tratament.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )