Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba: Rusia se va izola si mai mult de comunitatea internationala daca va continua sa-l sustina pe Bashar al-Assad

B1 B1,
Casa Alba: Rusia se va izola si mai mult de comunitatea internationala daca va continua sa-l sustina pe Bashar al-Assad

Josh Earnest, purtatorul de cuvant al Casei Albe, a declarat ca Rusia se va izola si mai mult de comunitatea internationala daca va continua sa-l sprijine pe presedintele sirian Bashar Al-Assad, informeaza. continuă pe B1

Mai mult de 54% din vanzarile Konica Minolta au provenit din produse ecologice

Konica Minolta, Inc. anunta ca mai mult de 54% din vanzarile companiei la nivel mondial, in toate domeniile sale de activitate, au fost generate de produse ecologice in anul fiscal trecut, incheiat la 31 martie anul acesta, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera US Open dupa titlul din 2011), liderul mondial trecand in patru seturi de Roger Federer. Diferenta dintre cei doi a fost foarte mica, cifrele partidei de pe Arthur Ashe stand marturie in acest sens. Astfel, Nole a castigat cu doar doua puncte mai mult decat Roger 147-145), in timp ce Federer a dominat categoric la lovituri castigatoare 56-35) si la punctele castigate cu primul serviciu.

Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Cosmonautul rus Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant sambata, alaturi de alti doi colegi de pe Statia spatiala international ISS), devenind omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni, relateaza AFP.

Ion Cristoiu: Criza Refugiatilor are un mare castigator, Rusia. E un adevar pe care-l stie de mai mult timp Germania

Marele castigator din aceasta criza a refugiatilor care a creat haos in intreaga Europa este Rusia, este de parere Ion Cristoiu. intr-un editorial pe blogul sau personal, ziaristul afirma ca nu mai exista.

Persoanele infectate cu HIV, cele mai discriminate. Ce categorie sociala DISCRIMINEAZA cel mai mult

Persoanele infectate cu HIV, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate categorii in Romania, in timp politicienii sunt cei care discrimneaza cel mai mult, potrivit unui sondaj efectuat la comanda Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), citat de Mediafax.

Superscoala din mijlocul unei comunitati de romi. Ne dorim sa invete copiii nostri. Eu am opt clase, e foarte important ca ei sa faca mai mult

Copiii din Bradeni, comuna aflata aproape de granita dintre judetele Sibiu si Brasov, au inceput anul scolar intr-o scoala noua, ridicata cu fonduri de la Banca Mondiala. Copiii traiesc intr-una din cele mai sarace comunitati din judetul Sibiu, dar spun ca vor sa invete si sa reuseasca in viata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )