Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai mult de 54% din vanzarile Konica Minolta au provenit din produse ecologice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai mult de 54% din vanzarile Konica Minolta au provenit din produse ecologice

Konica Minolta, Inc. anunta ca mai mult de 54% din vanzarile companiei la nivel mondial, in toate domeniile sale de activitate, au fost generate de produse ecologice in anul fiscal trecut, incheiat la 31 martie anul acesta, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Jumatate din vanzarile Konica Minolta provin din produse ecologice

Konica Minolta, Inc. anunta ca mai mult de 54% din vanzarile companiei la nivel mondial, in toate domeniile sale de activitate, au fost generate de produse ecologice in anul fiscal trecut, incheiat la 31 martie, transmite un comunicat de presa.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

Casa Alba: Rusia se va izola si mai mult de comunitatea internationala daca va continua sa-l sustina pe Bashar al-Assad

Josh Earnest, purtatorul de cuvant al Casei Albe, a declarat ca Rusia se va izola si mai mult de comunitatea internationala daca va continua sa-l sprijine pe presedintele sirian Bashar Al-Assad, informeaza.

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera US Open dupa titlul din 2011), liderul mondial trecand in patru seturi de Roger Federer. Diferenta dintre cei doi a fost foarte mica, cifrele partidei de pe Arthur Ashe stand marturie in acest sens. Astfel, Nole a castigat cu doar doua puncte mai mult decat Roger 147-145), in timp ce Federer a dominat categoric la lovituri castigatoare 56-35) si la punctele castigate cu primul serviciu.

Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Cosmonautul rus Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant sambata, alaturi de alti doi colegi de pe Statia spatiala international ISS), devenind omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni, relateaza AFP.

Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor

Exista de mult timp numeroase teorii potrivit carora nazistii consumau diverse substante, dar un studiu recent o confirma. Norman Ohler, scriitor german, a publicat recent o carte care serveste drept certificare a suspiciunilor istoricilor. Nazistii, impreuna cu liderul Adolf Hitler, consumau cu regularitate droguri, inclusiv metanfetamina, in timp ce puneau la cale planuri de cucerire [] Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Descoperire de exceptie: Unde se afla cel mai lung lant vulcanic din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului.

Afacerile din comert au crescut in iulie cu 10,7% fata de luna precedenta ca serie bruta. Vanzarile de animale si cereale au avansat cel mai mult

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia vanzarilor auto, a crescut in luna iulie, in termeni nominali, fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 10,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,2%.

Persoanele infectate cu HIV, cele mai discriminate. Ce categorie sociala DISCRIMINEAZA cel mai mult

Persoanele infectate cu HIV, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate categorii in Romania, in timp politicienii sunt cei care discrimneaza cel mai mult, potrivit unui sondaj efectuat la comanda Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )