Libnet.ro
UNICEF

22:30

Casa Alba somata sa predea Congresului o serie de documente in afacerea ucraineana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casa Alba somata sa predea Congresului o serie de documente in afacerea ucraineana

Liderii democrati care se ocupa de ancheta Congresului american in cadrul proceduri de destituire a lui Donald Trump au transmis, vineri, un ordin oficial prin care someaza Casa Alba sa le trimita, pana in 18 octombrie, o serie de documente legate de convorbirea cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. continuă pe Ziarul Bursa

Ucrainagate. Cum functioneaza sistemul informatic secret de la Casa Alba in care sunt pastrate cele mai importante documente de stat

Avertizorul de integritate care a dezvaluit tentativa presedintelui Donald Trump de a pune presiune pe liderul Ucrainei, pentru a deschide investigatii care sa-i fie benefice din punct de vedere politic, i-a acuzat pe oficialii Casei Albe si de faptul ca ascund o inregistrare completa a conversatiei, plasand-o intr-un sistem informatic restrictionat, destinat secretelor guvernamentale bine pazite.

Moment neasteptat la Casa Alba, unde un soarece cade din tavan peste jurnalisti

Au fost clipe de panica la Casa Alba, dupa ce un soarece a cazut din tavanul camerei de presa chiar in poala unui jurnalist NBC News. Corespondentul de la Casa Alba al NBC News, Peter Alexander, a scris pe.

Casa Alba, paralizata de scandalul Ucrainagate si afectata de declaratiile lui Rudy Giuliani

Un oficial american a comparat atmosfera din Casa Alba cu o furtuna de categoria 5, ca urmare a plangerii avertizorului de integritate, care a provocat o incepere a procesului de punere sub acuzare a lui Trump, ce ameninta mandatul presedintelui american.

Un soarece a cazut din tavan la Casa Alba. Reactia jurnalistilor prezenti VIDEO

Un soricel a cazut in poala unui reporter NBC in timp ce acesta se afla la Casa Alba in camera de presa, ceea ce a produs agitatie si amuzament printre colegii reporteri, relateaza Foxnews.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )