Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment neasteptat la Casa Alba, unde un soarece cade din tavan peste jurnalisti

Antena3 Antena3,
Moment neasteptat la Casa Alba, unde un soarece cade din tavan peste jurnalisti

Au fost clipe de panica la Casa Alba, dupa ce un soarece a cazut din tavanul camerei de presa chiar in poala unui jurnalist NBC News. Corespondentul de la Casa Alba al NBC News, Peter Alexander, a scris pe. continuă pe Antena3

Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba. Reactia reporterilor (VIDEO)

Un soarece a cazut din tavan chiar in sala de presa de la Casa Alba. Iar norocosul zilei pare sa fi fost Peter Alexander, jurnalist NBC News. Acesta a scris, pe Twitter, ca rozatoarea a cazut.

Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba. Reactia reporterilor (VIDEO)

Un soarece a cazut din tavan chiar in sala de presa de la Casa Alba. Iar norocosul zilei pare sa fi fost Peter Alexander, jurnalist NBC News. Acesta a scris, pe Twitter, ca rozatoarea a cazut pur.

VIDEO Un soarece a cazut din tavan in sala de presa de la Casa Alba, punand reporterii pe fuga

Panica printre reporterii acreditati la Casa Alba, care s-au trezit marti dimineata cu un soarece in sala de presa, rozatoarea aterizand in camera prin plafon, relateaza The Hill.

Un soarece a cazut din tavan la Casa Alba. Reactia jurnalistilor prezenti VIDEO

Un soricel a cazut in poala unui reporter NBC in timp ce acesta se afla la Casa Alba in camera de presa, ceea ce a produs agitatie si amuzament printre colegii reporteri, relateaza Foxnews.

Casa Alba, paralizata de scandalul Ucrainagate si afectata de declaratiile lui Rudy Giuliani

Un oficial american a comparat atmosfera din Casa Alba cu o furtuna de categoria 5, ca urmare a plangerii avertizorului de integritate, care a provocat o incepere a procesului de punere sub acuzare a lui Trump, ce ameninta mandatul presedintelui american.

Ucrainagate. Cum functioneaza sistemul informatic secret de la Casa Alba in care sunt pastrate cele mai importante documente de stat

Avertizorul de integritate care a dezvaluit tentativa presedintelui Donald Trump de a pune presiune pe liderul Ucrainei, pentru a deschide investigatii care sa-i fie benefice din punct de vedere politic, i-a acuzat pe oficialii Casei Albe si de faptul ca ascund o inregistrare completa a conversatiei, plasand-o intr-un sistem informatic restrictionat, destinat secretelor guvernamentale bine pazite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )