Libnet.ro
UNICEF

12:15

Casa Regala a anuntat linia de succesiune. Cine ii urmeaza Regelui Mihai (FOTO)

B1 B1,
Casa Regala a anuntat linia de succesiune. Cine ii urmeaza Regelui Mihai (FOTO)

In contextul starii de sanatate tot mai grave a Regelui Mihai si a scandalului pe care la provocat fostul principe Nicolae la casa din Elvetia a Majestatii Sale, Casa Regala prezinta, joi, linia de. continuă pe B1

Casa Regala a prezentat linia de succesiune: cine va prelua conducerea

Casa Regala a prezentat joi linia de succesiune si a precizat ca sotii si copiii principeselor nu detin titluri personale, informatiile fiind difuzate pe fondul agravarii starii de sanatate de Regelui Mihai, dar si al scandalului provocat de intentia fostului principe Nicolae de a intra in resedinta din Elvetia pentru a-si vedea bunicul.

ULTIMA ORA: E OFICIAL! Casa Regala a anuntat LINIA DE SUCCESIUNE. Cine ii urmeaza REGELUI MIHAI (FOTO)

In contextul starii de sanatate tot mai grave a Regelui Mihai si a scandalului pe care la provocat fostul principe Nicolae la casa din Elvetia a Majestatii Sale, Casa Regala prezinta, joi, linia de.

Ultima ora: E OFICIAL! Casa Regala a anuntat LINIA DE SUCCESIUNE. Cine ii urmeaza Regelui Mihai (FOTO)

In contextul starii de sanatate tot mai grave a Regelui Mihai si a scandalului pe care la provocat fostul principe Nicolae la casa din Elvetia a Majestatii Sale, Casa Regala prezinta, joi, linia de.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Casa Regala:Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele

In seara zilei de marti, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regelui, la resedinta din Elvetia, sustine Casa Regala intr-un comunicat de presa. Nepotul regelui a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestatii Sale, se arata in documentul citat.

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, ca a incercat sa intre cu forta in resedinta din Elvetia: A agresat fizic si verbal trei persoane

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, de o tentativa de violare a domiciliului majestatii sale din Elvetia, motiv pentru care a depus o plangere la politia elvetiana.

Casa Regala:Nicolae a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele. Nicolae: Vin ca nepotul bunicului meu si doar vreau sa-l vad

Marti seara Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele, la resedinta din Elvetia, sustine Casa Regala intr-un comunicat de presa. Nepotul regelui a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestatii Sale, se arata in documentul citat. Vreau sa-i zic ramas bun, pentru ultima data, a ripostat nepotul regelui.

Casa Regala: Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza ca principesa Margareta se afla de duminica se.

Casa Regala: Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza ca principesa Margareta se afla de duminica seara la resedinta privata din Elvetia.

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )