Libnet.ro
UNICEF

10:30

Casa Regala, mesaj de ziua Regelui Mihai: Se lupta cu boala. Rugaciunile si mesajele de incurajare nu contenesc

Antena3 Antena3,
Casa Regala, mesaj de ziua Regelui Mihai: Se lupta cu boala. Rugaciunile si mesajele de incurajare nu contenesc

De ziua lui, Regele Mihai I este in continuare la resedinta din Elvetia, in stare de suferinta, potrivit unui comunicat al Casei Regale. Alaturi de el sunt Principesa Mostenitoare Margareta. continuă pe Antena3

Casa Regala, mesaj de onomastica Regelui Mihai: Se lupta cu boala. Rugaciunile si mesajele de incurajare nu contenesc

De ziua lui, Regele Mihai I este in continuare la resedinta din Elvetia, in stare de suferinta, potrivit unui comunicat al Casei Regale. Alaturi de el sunt Principesa Mostenitoare Margareta.

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, ca a incercat sa intre cu forta in resedinta din Elvetia: A agresat fizic si verbal trei persoane

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, de o tentativa de violare a domiciliului majestatii sale din Elvetia, motiv pentru care a depus o plangere la politia elvetiana.

Casa Regala: Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza ca principesa Margareta se afla de duminica seara la resedinta privata din Elvetia.

Casa Regala: Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza ca principesa Margareta se afla de duminica se.

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat: Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Starea Regelui Mihai s-a agravat, principesa Margareta a plecat in Elvetia

Starea Regelui Mihai s-a agravat, iar fiica sa, principesa Margareta a plecat la urgenta in Elvetia, potrivit unor informatii oferite lunide Casa Regala. Majestatea sa implinit 96 de ani pe 25 octombrie.

Casa Regala: Regele Mihai, in stare de suferinta la resedinta sa din Elvetia, de ziua sa onomastica

Regele Mihai I se afla 'in stare de suferinta' la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

Informatii de ultima ora despre starea Regelui Mihai: Monarhul se afla in grava suferinta. Acesta a fost impartasit

Casa Regala a oferit noi informatii despre starea de sanatatate Regelul Mihai, precizand intr-un comunicat ca sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril, ocazie in care monarhul isi sarbatorea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )