Libnet.ro
UNICEF

23:00

in casa romanului din Italia se petreceau lucruri de neimaginat. Adevarul a iesit in sfarsit la iveala intr-o zi. Nu a mai putut sa rabde!

Antena3 Antena3,
in casa romanului din Italia se petreceau lucruri de neimaginat. Adevarul a iesit in sfarsit la iveala intr-o zi. Nu a mai putut sa rabde!

In casa romanului din Italia se petreceau lucruri infioratoare. intr-o zi, adevarul a iesit la iveala, dupa ce fiica sa vitrega, in varsta de noua ani, i-a facut o marturisire inspaimantatoare mamei. continuă pe Antena3

Harta Interactiva a sectiilor de votare din Italia Ambasadorul George Bologan: Nu cred ca vor exista cozi care sa nu permita accesul in sectie al unui cetatean roman care va dori sa voteze

Ambasada Romaniei la Roma a organizat, la 31 octombrie 2019, o intalnire cu presa de limba romana din Italia, in contextul alegerilor pentru Presedintele Romaniei. HotNews. ro va prezinta o sinteza cu noutatile legate de alegerile din noiembrie, expuse de George Bologan, Ambasador al Romaniei in Italia, si cateva detalii utile pentru alegatori. Nu cred ca vor exista cozi care sa nu permita accesul in sectie al unui cetatean roman care va dori sa voteze, a spus George Bologan.

Antonio Tajani ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Ce i s-a intamplat romanului somer care a ingrijit voluntar un parc din Italia: Chiar daca acum lucrez, voi continua sa am grija de rondurile cu flori

Ionel Toma, romanul somer care prin harnicie si spirit civic a impresionat autoritatile din Oliveri Sicilia), a primit doua oferte de munca din partea societatilor din Italia. in urma cu cateva zile, Ion a reamenajat voluntar un parc de joaca pentru copii.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )