Libnet.ro
UNICEF

13:15

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobila din Romania, si-a mutat sediul la Vox

Adevărul Adevărul,
Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobila din Romania, si-a mutat sediul la Vox

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobilier din Romania, si-a relocat sediul central in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara, dupa inchirierea unei suprafete de 500 de metri patrati de spatii de birouri. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani. Ce tragedie s-a napustit asupra lui

Andy Warhol si-a pus amprenta asupra culturii pop, astfel ca viata sa personala a fost la fel de exuberanta precum arta sa. Afla in acest articol mai multe detalii. Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani La cina, atentia imi este atrasa de un barbat care sta vizavi de .

Fiul pastorului Richard Wurmbrand, unul dintre cei mai influenti crestini: Tata a convins nemti sa-i ajute pe evreii persecutati de regimul Antonescu

Mihai Wurmbrand, fiul pastorului Richard Wurmbrand, povesteste cum blandetea si personalitatea umila a tatalui sau au fost atat de puternice incat a reusit sa-i convinga si pe cei mai potrivnici sa i se alature intr-un scop mai bun, acela de a salva evreii asupriti.

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu de aproximativ 60 milioane de euro la una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara

Mai multe perchezitii au loc marti intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu estimat la 60 de milioane de euro. Ancheta vizeaza un grup infractional organizat format la una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara, Fabrica AEM, producatoare de contoare electrice, fondata in anii 1970, scrie News. ro.

EXCLUSIV Pretul la produsele de panificatie ar putea creste in perioada urmatoare. Aurel Popescu (ROMPAN): Avem preturi la grau mai mari decat pe piata mondiala. Trebuie sa pui de acord preturile la produsele finite cu preturile la materia prima

EXCLUSIV Pretul la produsele de panificatie ar putea creste in perioada urmatoare, avand in vedere faptul ca anul 2020 va intra in istorie drept unul dintre cei mai dificili ani agricoli. Unul dintre.

32 tone de tutun confiscate intr-una dintre cele mai mari fabrici de tigari ilegale

Serviciul de investigatii al autoritatilor fiscale din Olanda a descoperit langa Utrecht una dintre .

INTERVIU David Grossman, unul dintre cei mai tradusi scriitori contemporani: imi plac cartile care par inevitabile

Scriitorul israelian David Grossman vorbeste despre universul sau literar, despre modul in care iau nastere personajele sale si despre felul in care un autor simte urgenta de a asterne pe hartie o poveste care deja traieste in interiorul lui.

Camelia Potec a refuzat avansurile unuia dintre cei mai influenti barbati din lume: Nu am fost indragostita

Camelia Potec 38 de ani) a fost nu doar o sportiva exceptionala, ci si o femeie sarmanta, asa cum este si in prezent. De-a lungul timpului, multi barbati influenti au incercat sa o cucereasca. Putini au.

Cine a incasat cele mai mari subventii din agricultura din Romania. Arabii din Insula Brailei conduc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut peste 53,1 de milioane de euro, mai mult cu peste 23 milioane de euro fata de anul 2018, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Casa Rusu isi relocheaza sediul in Vox Technology Park

Compania Casa Rusu, un producator si retailer de mobila din Romania, a preluat deja spatiul din cladirea Vox Technology Park Timisoara si a inaugurat noul sediu la inceputul lunii octombrie, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Legea tuberculozei, promulgata de 2 ani, nu se aplica nici acum, din cauza birocratiei. Romania are cei mai multi bolnavi de tuberculoza din UE

Indemnizatia lunara de hrana pentru pacientii cu tuberculoza a fost deblocata de Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii la 600 de zile de la promulgarea Legii Tuberculozei, anunta jurnalista Paula Rusu, initiatoarea legii si fosta pacienta cu tuberculoza. Paula Rusu subliniaza insa ca mai este nevoie de inca un pas, care nu se stie cat va dura - aprobarea ordinului comun de stabilire a metodologiei de plata. Sunt aproape doi ani de zile care au trecut de la promulgarea legii, intre timp mii de pacienti cu tuberculoza fie au incheiat, fie au abandonat tratamentul fara ca legea sa le fie aplicata, atrage atentia initiatoarea acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )