Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani. Ce tragedie s-a napustit asupra lui

Playtech Playtech,
Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani. Ce tragedie s-a napustit asupra lui

Andy Warhol si-a pus amprenta asupra culturii pop, astfel ca viata sa personala a fost la fel de exuberanta precum arta sa. Afla in acest articol mai multe detalii. Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani La cina, atentia imi este atrasa de un barbat care sta vizavi de . continuă pe Playtech

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a .

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

Calendar ortodox 9 octombrie. Un sfant mare este sarbatorit: a fost unul dintre cei 12 apostoli

In fiecare an, pe 9 octombrie, este sarbatorit un mare sfant. Putini sunt credinciosii care stiu ca unul dintre cei 12 apostoli este praznuit in aceasta zi, conform calendarului ortodox. Calendar ortodox. Ce mare sfant este praznuit pe 9 octombrie Conform calendarului ortodox, pe 9 octombrie este praznuit Sfantul Iacob, unul dintre cei 12 aspostoli .

INTERVIU David Grossman, unul dintre cei mai tradusi scriitori contemporani: imi plac cartile care par inevitabile

Scriitorul israelian David Grossman vorbeste despre universul sau literar, despre modul in care iau nastere personajele sale si despre felul in care un autor simte urgenta de a asterne pe hartie o poveste care deja traieste in interiorul lui.

FOTO Veteranul de razboi, ignorat de catre autoritati de Ziua Romaniei, a murit la varsta de 101 de ani

Unul dintre cei mai varstnici veterani de razboi din Romania, col r) Emil Veteleanu a murit la varsta de 101 de ani.

Cum se pun corect cei mai buni gogosari in otet pentru iarna. Secretul pentru a ramane tari si gustosi

Toamna, gospodinele nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca fac gemuri, compoturi, zacusca sau pun muraturi, acestea pregatesc camara pentru sezonul rece. Unul dintre cele mai indragite preparate sunt gogosarii in otet, insa multe dintre retete nu sunt ceea ce trebuie. Iata care este secretul pentru ca acestia sa ramana tari toata iarna! .

Cele mai bune telefoane chinezesti ajung in Europa: de ce sa cumperi Realme 7 si 7 Pro

Unul dintre cei mai profitabili producatori de mobile din China si-a anuntat intrarea in Europa cu noile Realme 7 si Realme 7 Pro. Acestea vin la pachet cu un raport foarte bun.

STUDIU: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti romani de conditiile in care traiesc

Un studiu recent care analizeaza calitatea vietii in orasele din Romania arata ca bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti de conditiile de viata din orasul lor.

Copiii care au condus lumea. Cei mai tineri regi din istorie

In contexte mai putin fericite, copiii din unele familiile regale au mostenit tronul inca din primele zile de viata. Teoretic, pentru ca practic alti membri ai familiei sau cunoscuti au preluat responsabilitatile ce le reveneau micutilor.

Navalnii, Putin, Schroder si cei mai puternici oameni din lume

Politica e si despre putere. Cine e cel mai puternic om din lume? Liderul american, s-a spus. Or, el e obligat sa dea socoteala de care dictatorii sunt mult timp scutiti. Dar si lor le e frica: de adevarul din cuvinte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )