Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cascadorul Szobi Cseh a murit la varsta de 71 de ani: Acesta suferea de cancer osos (VIDEO)

B1 B1,
Cascadorul Szobi Cseh a murit la varsta de 71 de ani: Acesta suferea de cancer osos (VIDEO)

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, vineri dimineata, la varsta de 71 de ani, la Spitalul Fundeni. Acesta a fost rapus de o forma grava de cancer osos. in 2012, Szobi Cseh a aflat ca are cancer, fiind. continuă pe B1

VIDEO ARHIVA Cascadorul Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Szobi Cseh fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava.

Cascadorul Szobi Cseh a murit. Buza de iepure a pierdut lupta cu boala

Celebrul cascador Szobi Cseh 71 de ani) a murit, vineri dimineata. in anul 2012 acesta a fost diagnosticat cu cancer osos, fiind supus mai multor tratamente.

VIDEO ARHIVA Szobi Cseh, cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana si fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava. Szobi Cseh a fost cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, cu peste 150 de filme la activ, de la Dacii lui Sergiu Nicolaescu, debutul sau, pana la Amen de Costa-Gavras.

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Cascadorul Szobi Cseh, care a incetat din viata, vineri, la varsta de 71 de ani, va fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, .

Doliu in lumea artistica: actorul si cascadorul Szobi Cseh a murit in aceasta dimineata

Actorul si cascadorul Sobi Cseh a murit in aceasta dimineata la varsta de 72 de ani. El avea cancer si era internat la Spitalul Fundeni.

Cascadorul Szobi Cseh a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Basescu a semnat, vineri, decretul prin care cascadorul Szobi Cseh a fost decorat, post-mortem, cu Ordinul National Steaua Romaniei. Potrivit AdministratieiPrezidentiale, in semn de.

A murit cascadorul Szobi Cseh

Cunoscutul cascador Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani. Anul trecut, Szobi Csech a aflat ca are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la colana.

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Szobi Cseh fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, a anuntat fiul cascadorului. Trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Bellu din Bucuresti sambata, in jurul orei .

Szobi Cseh a murit. Cascadorul de poveste, rapus de cancer

Szobi Cseh a murit in aceasta dimineata, la varsta de 71 de ani. Actorul suferea de cancer, informeaza site-ul oficial al artistului.

Cascadorul Szobi Cseh va da numele Centrului Sportiv Apollo din sectorul 3 din Capitala

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a anuntat ca Centrul Sportiv Apollo, situat in incinta Liceului Teoretic Elie Radu, va primi numele cascadorului Szobi Cseh.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )