Libnet.ro
UNICEF

10:15

Castelul Corvinilor devine loc de filmare in Realitatea Virtuala pentru o productie a Discovery difuzata de Halloween

Adevărul Adevărul,
Castelul Corvinilor devine loc de filmare in Realitatea Virtuala pentru o productie a Discovery difuzata de Halloween

Primaria Hunedoara si Discovery Channel anunta realizarea unei productii Virtual Reality VR) in Romania, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmarile vor avea loc in data de 3 octombrie, iar continutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR si pe site-ul castelului, la finalul aceleiasi luni, cu ocazia Halloween-ului. continuă pe Adevărul

Discovery filmeaza o productie de realitate virtuala la Castelul Corvinilor

Discovery va filma, pe 3 octombrie, o productie de realitate virtuala la Castelul Corvinilor, denumita Castelul bantuit, iar continutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR si pe site-ul castelului, la finalul lunii octombrie, cu ocazia sarbatorii Halloween. O televiziuneDiscovery din Statele Unite,va prelua o parte din continutul video realizat.

Cat de relevante sunt realitatea virtuala si realitatea augmentata pentru jocurile video

In cadrul evenimentului Dev Play, unul dintre subiectele discutate a fost relevantarealitatii virtuale si a realitatii augmentate pentru jocurile video. Anul acesta, dupa cum probabil stiti, am avut parte de lansarea a doua dispozitive pentru realitate virtuala extrem de importante: HTC Vive si Oculus Rift. Dupa succesul comercial din faza initiala, insa, vanzarile se pare [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )