Libnet.ro
UNICEF

17:45

Discovery filmeaza o productie de realitate virtuala la Castelul Corvinilor

Adevărul Adevărul,
Discovery filmeaza o productie de realitate virtuala la Castelul Corvinilor

Discovery va filma, pe 3 octombrie, o productie de realitate virtuala la Castelul Corvinilor, denumita Castelul bantuit, iar continutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR si pe site-ul castelului, la finalul lunii octombrie, cu ocazia sarbatorii Halloween. O televiziuneDiscovery din Statele Unite,va prelua o parte din continutul video realizat. continuă pe Adevărul

Cel mai bantuit loc din Romania, subiectul unei productii de realitate virtuala a Discovery

Discovery a ales ca platou de filmare pentru o noua productie de realitate virtuala faimosul Castel al Corvinilor din Hunedoara, despre care exista numeroase legende infricosatoare. Primaria Municipiului Hunedoara si Discovery Channel anunta realizarea unei noi productii Virtual Reality VR) in Romania, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmarile vor avea loc in data de 3 [].

Castelul Corvinilor devine loc de filmare in Realitatea Virtuala pentru o productie a Discovery difuzata de Halloween

Primaria Hunedoara si Discovery Channel anunta realizarea unei productii Virtual Reality VR) in Romania, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmarile vor avea loc in data de 3 octombrie, iar continutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR si pe site-ul castelului, la finalul aceleiasi luni, cu ocazia Halloween-ului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3333 seconds )