Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Antena3 Antena3,
Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne. continuă pe Antena3

Topul celor mai bine platiti angajati ai ministerelor

In noua ministere, salariul mediu depaseste 5. 000 de lei net pe luna. Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

A surclasat-o pe Bouchard! O sportiva originara din Romania a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a Canadei in 2017

La doar 17 ani, canadianca de origine romana a fost desemnata cea mai valoroasa tenismena din Tara Artarului, chiar inaintea mult mai cunoscutei Eugenie Bouchard.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

GRECO anunta evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia

ACTUALIZARE 14:44 Orban, despre solicitarea GRECO: Nu poti sa te faci ca nu vezi ca exista o ingrijorare privitoare la incalcarea independentei Justitiei Solicitarea venita din partea Grupului de state impotriva coruptiei GRECO) este doar ultimul dintr-o serie de mesaje transmise majoritatii guvernamentale de la Bucuresti in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei, a declarat, astazi, presedintele PNL Ludovic Orban. ----- GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei, anunta ca va efectua evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Haltere: Nicu Vlad - Loredana Toma ar trebui sa fie sportivul anului din Romania

Nicu Vlad, presedintele FR de Haltere, a opinat ca Loredana Toma, castigatoare a 3 medalii de aur la CM 2017 de haltere de la Anaheim SUA), ar merita sa fie sportivul anului 2017 din Romania, potrivit Agerpres.

Care e cel mai bine clasata universitate din Romania in topul Metaranking 2017

Recent a fost publicat un clasament al universitatilor din Romania pe anul 2017, numit Metarankingul Universitar 2017. Acesta stabileste ierarhia universitatilor din Romania in functie de performantele individuale din topurile academice internationale ale institutiilor de invatamant superior.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

2017, un an dificil pentru pacienti. Crizele care au afectat sistemul de sanatate din Romania

Despre problemele din spitale se vorbeste de multa vreme, insa anul acesta, poate mai mult ca oricand, presiunile au fost mai mari. Problemele din industria farmaceutica s-au reflecat in unitatile medicale, lasand pacientii romani fara tratamente si.

Bagajele cu care Regele Mihai a plecat din Romania. Adevarul a iesit la iveala! Imagini RARE (VIDEO)

Episodul abdicarii Regelui Mihai a fost unul dintre cele mai discutate din istoria monarhiei in Romania. Comunistii au spus ca Majestatea Sa a plecat cu un aur si mai multe tablouri din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )