Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Online Sport Online Sport,
Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete. continuă pe Online Sport

Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Astazi, 11 decembrie, a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Programul optimilor de finala: FC Basel Elvetia) - Manchester City Anglia) Bayern Munchen .

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

BERD: Infrastructura de transport constituie probabil una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din Romania

Infrastructura de transport a Romaniei constituie probabil, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, considera oficialii BERD, care iau in considerare acordarea de asistenta tehnica Romaniei, pentru a-si imbunatati performantele si eficienta intreprinderilor de stat din sectorul transporturilor.

Directorul pe Infrastructura al Bancii Europene pentru Dezvoltare: Infrastructura de transport, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, dar este esentiala pentru dezvoltarea Romaniei

Intr-o intalnire la Londra cu Ministrul Transporturilor din Romania, Felix Stroe, directorul executiv al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subliniat rolul esential al dezvoltarii infrastructurii de transport pentru tara noastra. Cei doi oficiali au discutat despre finantarea autostrazii Iasi - Targu Mures, despre Magistrala 6 de metrou spre Aeroportul Otopeni, precum si alte proiecte d emodernizare a sectorului feroviar.

Bagajele cu care Regele Mihai a plecat din Romania. Adevarul a iesit la iveala! Imagini RARE (VIDEO)

Episodul abdicarii Regelui Mihai a fost unul dintre cele mai discutate din istoria monarhiei in Romania. Comunistii au spus ca Majestatea Sa a plecat cu un aur si mai multe tablouri din tara.

Cea mai acuta problema din sectorul electricitatii - impredictibilitatea preturilor de achizitie a energiei

Reporter: Care sunt cele mai mari probleme de care se lovesc societatile ce activeaza in industria energiei electrice, pe plan local?.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Animale urate si bizare. Cum arata pestele gelatinos, una dintre cele mai inestetice creaturi ale Terrei

In timp ce cu unele creaturi natura s-a dovedit a fi generoasa, facandu-le pufoase, colorate si dragalase, pe altele pare sa le fi desprins din cele mai inspaimantatoare cosmaruri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )