Libnet.ro
UNICEF

05:15

Castelul Peles are nevoie de reparatii. De cat timp promite Ministerul Culturii ca va aloca fonduri

România Liberă România Liberă,
Castelul Peles are nevoie de reparatii. De cat timp promite Ministerul Culturii ca va aloca fonduri

Castelul Peles, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, are nevoie urgenta de reparatii, insa Miniserul Culturii nu a mai alocat fonduri substantiale Castelului din 2006. continuă pe România Liberă

O veste proasta pentru realitatea virtuala: Oculus are nevoie de un super calculator

La scurt timp dupa ce s-a confirmat oficial lansarea comerciala a Oculus Rift, aflam cerintele de sistem pentru a putea folosi kitul de realitate virtuala. Nu au trecut decat cateva saptamani de cand am aflat ca Oculus Rift va avea parte de o lansare comerciala la inceputul lui 2016. Partea proasta este ca mai aveti [] O veste proasta pentru realitatea virtuala: Oculus are nevoie de un super calculator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Cotabita are nevoie de o noua interventie chirurgicala (VIDEO)

Gabriel Cotabita are nevoie de operatie pentru a trai in continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 11 zile in coma la spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Starea lui Cotabita este in continuare.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu: Cuplul prezidential are nevoie sa isi angajeze un stilist personal (VIDEO)

Cuplul prezidential are nevoie sa isi angajeze un stilist personal. La aceasta concluzie a ajuns creatorul de moda Razvan Ciobanu, dupa ce a analizat cateva tinute ale primei doamne dar si ale sefului.

Centrul de recuperare B2B din Constanta are nevoie de ajutorul dumneavoastra

Acum exact un an va spuneam cel mai drag proiect al meu incepe sa functioneze, scrie Maria Coman, realizatoarea Antena 3, pe blog-ul personal. Povestea, inceputa cu ceva timp in urma, avea in sfarsit un final frumos.

Presedintele BCE anunta cat timp vor fi mentinute masurile de stimulare ale Greciei

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a afirmat intr-un discurs sustinut la sediul FMI din Washington ca masurile de stimulare ale institutiei vor fi mentinute atata timp cat va fi necesar, astfel incat oficialii zonei euro sa fie convinsi ca pot atinge tintele privind inflatia, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )