Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Antena3 Antena3,
Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta. continuă pe Antena3

S-a ales castigatoarea Miss BumBum: cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Un model Playboy din Brazilia a castigat unul din cele mai controversate concursuri de frumusete, Miss BumBum 2019, care desemneaza in fiecare an detinatoarea celui mai frumos posterior din lume.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

VIDEOREPORTAJ Cum arata cel mai nou spital construit de la zero de statul roman: Nimeni nu credea ca va fi gata in 30 de luni

Un spital nou, construit de la zero la normele europene din 2019, cu circuite medicale gandite astfel incat sa elimine riscul aparitiei infectiilor nosocomiale si dotat cu aparatura de top. in plus, noul spital promite sa aiba grija si de relaxarea viitorilor pacienti: la intrare te intampina un imens acvariu cu pesti, muzica se aude in surdina, peretii fiecarei sectii sunt vopsiti intr-o culoare vesela, dar diferita lila, galben, verde deschis), exista loc de joaca pentru copii, iar in curand va fi si internet wireless. Poate parea greu de crezut, dar vorbim despre cel mai nou spital construit de la zero de statul roman.

IN TRIMESTRUL AL DOILEA AL ACESTUI AN FMI: Ponderea dolarului in rezervele mondiale - la cel mai scazut nivel de dupa 2013

Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale declarate la Fondul Monetar International FMI) a coborat, in trimestrul al doilea, pana la cel mai scazut nivel de la sfarsitul lui 2013, in timp ce ponderea yenului japonez a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii, arata datele publicate ieri de FMI, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Rata somajului in UE, la cel mai redus nivel din ianuarie 2000

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,2% in august, in scadere fata de 6,3% luna precedenta si 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate, luni, de Eurostat. Acesta este cel mai redus nivel al ratei somajului inregistrata in.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

Novak Djokovic si marele obiectiv - Sa ramana in istorie drept cel mai bun si sa nu mai fie comparat cu Federer si Nadal

Vrea sa fie cunoscut sa ramana in istorie) drept cel mai bun jucator din toate timpurile si nu mai vrea sub nicio forma sa fie comparat cu cei doi mari rivali ai sai, Roger Federer si Rafael Nadal. Da, ati ghicit despre cine este vorba - Novak Djokovic. Acesta este marele obiectiv al restului carierei in ceea ce-l priveste pe liderului ierarhiei ATP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )