Libnet.ro
UNICEF

08:15

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Antena3 Antena3,
Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii. continuă pe Antena3

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

VIDEO Cerul Libiei, cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume

Cerul Libiei a devenit cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume, denunta emisarul ONU pentru aceasta tara din nordul Africii afectata de un razboi civil sangeros.

Cel mai mare turneu ATP care s-a organizat in Bucuresti ar putea fi mutat iar: Asteptand sa se rezolve probleme cu Arena BNR, am ajuns la 80 de ani

Un turneu care s-a desfasurat la Bucuresti si, ulterior, a fost mutat la Budapesta ar putea fi schimbat din nou, intr-un alt oras.

Imagini de la cel mai mare festival Street Food din Romania - VIDEO

Timp de trei zile, Palatul Parlamentului s-a transformat in paradisul gurmanzilor si al pasionatilor de vinuri alese. Preparate din bucataria italieneasca, frantuzeasca, dar si o sumedenie de tipuri de.

S-a deschis cel mai mare Auchan din Romania

Prima faza a procesului de modernizare a spatiilor comune din centrul comercial Liberty Center a fost finalizata in urma unei investitii de 400. 000 euro odata cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din Romania, pe o suprafata de 3. 600 metri patrati, a informat JLL.

Business report: Record negativ: Romania - cel mai redus consum de gaze din istoria moderna; De ce sunt de vina pentru preturile mari la energie chiar functionari ai statului roman; Cati bani pierzi daca ii tii la banca

Ce a vazut un manager de top din HR-ul Microsoft la piata de talente romaneasca: Nu stiu cum ati facut. Pe LinkedIn, 21% dintre femeile din Romania au abilitati si pregatire tehnica. in alte tari observam. Statele lumii nu-si mai tin rezervele in dolari. Moneda din Asia care a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii. Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale.

Cel mai mare mister despre Luna: e gri, dar de ce o vezi colorata pe Pamant?

Chiar daca uneori Luna iti pare alba, portocalie sau albastra, in realitate satelitul natural al Pamantului este gri. Care este motivul pentru care noi vedem Luna colorata, desi aceasta.

Cel mai mare telescop astronomic din lume, inaugurat in China

Cel mai mare observator astronomic din lume, FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope; n. r. ) ce foloseste o singura farfurie a trecut ultimul set de teste tehnice si mai are de indeplinit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )