Libnet.ro
UNICEF

08:45

Castigatori Grammy 2016. Taylor Swift si Ed Sheeran au castigat cele mai importate trofee. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Castigatori Grammy 2016. Taylor Swift si Ed Sheeran au castigat cele mai importate trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2016. Taylor Swift si Ed Sheeran au castigat cele mai importante trofee la gala Grammy 2016, printre castigatori numarandu-se si Kendrick Lamar, Skrillex si Justin Bieber. continuă pe Adevărul

Cele mai bune si cele mai proaste momente de la Grammy 2016: tribut psihedelic adus de Lady Gaga lui David Bowie si gafa care a afectat-o pe Adele

Grammy 2016. Lady Gaga a impresionat audienta cu un moment dedicat lui David Bowie, in timp ce Adele a intampinat probleme in timpul unei piese cantate live. Kendrick Lamar a furat show-ul cu o interpretare live demna de invidiat.

Red Carpet Grammy 2016. Cele mai interesante aparitii

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2016 a avut loc in urma cu putin timp. Iata cum si-au facut aparitia pe red carpet vedetele din industria muzicii.

Castigatori BAFTA 2016. The Revenant a dominat gala. Lista completa a castigatorilor

Castigatori BAFTA 2016. Drama The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, a dominat gala BAFTA 2016, impunandu-se la cele mai importante categorii.

Castigatori BAFTA 2016. The Revenant a fost desemnat Cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Castigatori BAFTA 2016. Gala din 2016 a premiilor BAFTA si-a desemnat castigatorii, printre cei care au primit trofee numarandu-se regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu si actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson. Cel mai bun film a fost declarat The Revenant, iar premii importante au primit si Mad Max: Fury Road si The Hateful Eight.

VIDEO: David Bowie, omagiat de Lady Gaga la premiile Grammy 2016

Cantaretul David Bowie, care a murit luna trecuta, a fost omagiat, luni, de Lady Gaga, in cadrul celei de-a 58-a editii a premiilor Grammy, de la Los Angeles.

Cine sunt marii castigatori ai premiilor Grammy

Taylor Swift, Ed Sheeran si Kendrick Lamar sunt principalii castigatori ai celei de-a 58-a editie a premiilor Grammy, care a avut loc, luni, la Los Angeles.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )