Libnet.ro
UNICEF

07:15

Red Carpet Grammy 2016. Cele mai interesante aparitii

ADPM ADPM,
Red Carpet Grammy 2016. Cele mai interesante aparitii

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2016 a avut loc in urma cu putin timp. Iata cum si-au facut aparitia pe red carpet vedetele din industria muzicii. continuă pe ADPM

Cele mai tari aparitii de la Grammy

Premiile Grammy nu se ridica la prestanta Oscarurilor in privinta aparitiilor vestimentare de pe Red Carpet, insa au rezervat, de-a lungul anilor, multe surprize stilistice. Iata care au fost cele mai tari aparitii de la Grammy din ultimii 32 de ani.

BAFTA 2016: Cele mai frumoase, amuzante si stanjenitoare momente ale galei FOTO VIDEO

Drama The Revenant a dominat gala BAFTA 2016, cucerind cele mai importante trofee intr-o ceremonie din care nu au lipsit momentele emotionante, amuzante, dar si stanjenitoare.

Cele mai interesante filme de dragoste din program TV de azi

Cei care vor sa vada filme de dragoste in seara aceasta pe micul ecran au in program TV azi cateva pelicule atractive. Iata cateva recomandari:3.

VIDEO Cele mai amuzante si cele mai tehnice executii de la 11 metri

Penaltyul executat de Messi si de Suarez in meciul dintre Barcelona si Celta Vigo a deschis discutia despre cele mai interesante lovituri de pedeapsa din istorie.

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy S7

Viitorul flagship produs de Samsung apare acum intr-o noua serie de fotografii. in acest moment, stim aproape totul in legatura cu viitorul flagship al coreenilor. Samsung Galaxy S7 poate fi adaugat inca de acum pe lista celor mai prost pastrate secrete din industria telefoanelor mobile in ultimii ani. La doar cateva zile de la aparitia [].

Cele mai bune si cele mai proaste momente de la Grammy 2016: tribut psihedelic adus de Lady Gaga lui David Bowie si gafa care a afectat-o pe Adele

Grammy 2016. Lady Gaga a impresionat audienta cu un moment dedicat lui David Bowie, in timp ce Adele a intampinat probleme in timpul unei piese cantate live. Kendrick Lamar a furat show-ul cu o interpretare live demna de invidiat.

Castigatori Grammy 2016. Taylor Swift si Ed Sheeran au castigat cele mai importate trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2016. Taylor Swift si Ed Sheeran au castigat cele mai importante trofee la gala Grammy 2016, printre castigatori numarandu-se si Kendrick Lamar, Skrillex si Justin Bieber.

Cele mai sigure masini sub 16.000 euro la vanzare in Romania

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multe masini primesc echipamente noi de siguranta este tot mai dificil sa alegi cu exactitate care este cea mai sigura, iar cand bugetul este redus devine si mai greu. Pornind de la testele EuroNcap din ultimii trei ani efectuate pe 130 de autoturisme noi am ales cele mai sigure zece masini la vanzare in Romania sub 16. 000 euro cu TVA.

Cele mai frumoase orase din Franta: sase destinatii aparte, care nu se afla pe lista celor luate cu asalt de turisti

Cele mai frumoase orase din Franta. Nu este nicio surpriza faptul ca Franta a detinut o perioada lunga de timp titlul de cea mai vizitata tara a lumii. in general, ea este vizitata pentru aceleasi obiective, deja arhi-cunoscute, care, in mare parte, se regasesc in Paris. Sau in alte orase turistice consacrate precum Nisa, Lyon, Marsilia, Cannes, Bordeaux, Strasbourg, Monaco sau Avignon.

Au fost alese Cladirile anului: cum arata cele mai frumoase edificii noi din lume FOTO VIDEO

Arhitectii incearca sa isi depaseasca, de la an la an, limtele in materie de design si se pare ca reusesc acest lucru, daca este sa luam in calcul cladirile cele mai apreciate la nivel mondial. Cei ce le-au votat nu sunt nimeni altii decat pasionatii de arhitectura.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )