Libnet.ro
UNICEF

00:07

Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

ADPM ADPM,
Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

Editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards s-a desfasurat aseara la Los Angeles. Inn cadrul evenimentului, au fost premiate nume importante din showbiz precum Ellen DeGeneres, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston. continuă pe ADPM

Red Carpet la Peoples Choice Awards 2019. Cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu

Aseara a avut loc, la Los Angeles, editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards. Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe Red Carpet! .

Adelina Pestritu, RAVASITOARE in America! Uite cu ce tinuta a rupt gura targului la E! Peoples Choice Awards 2019 (FOTO)

Bucurie mare pentru romani. Adelina Pestritu a ajuns in America, la galaPeoples Choice, pentru a-si ridica premiul de cel mai bun influencer din Romania. Aceasta a fost premiata alaturi de cele mai mari.

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu al galei Peoples Choice 2019 din LA: ce tinuta a purtat si cum s-a pozat cu vedetele de la Hollywood

Adelina Pestritu 32 de ani) a fost prezenta la gala E! Peoples Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi inmanat premiul pentru Cel mai bun influencer din Romania. Vedeta de televiziune s-a pozat cu vedete precum Kim Kardashian 39 de ani) si Pink 40 de ani).

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Care sunt cei 14 candidati la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Sunt 14 candidati inscrisi in primul tur al alegerilor prezidentiale 2019: Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna,.

Premiile Peoples Choice 2019. Cele mai elegante tinute ale vedetelor de pe covorul rosu

La gala in cadrul careia au fost acordate Premiile Peoples Choice 2019 vedetele invitate s-au intrecut in tinute pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai elegante alegeri vestimentare.

Premiile Peoples Choice 2019. Lista completa a castigatorilor

Premiile Peoples Choice 2019 au fost acordate castigatorilor duminica seara, 10 noiembrie, in Santa Monica, California.

Sectiile de vot din Diaspora s-au inchis! Care sunt rezultatele provizorii si unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta

Votul din strainatate pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat! Ultimele sectii de votare de peste hotare unde romanii au putut sa-si exprime votul au fost cele de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii si Canada. Unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta si care sunt rezultatele provizorii? Votul din Diaspora s-a incheiat Diaspora .

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale. Care sunt tendintele romanilor care merg la vot

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019, ce arata cat de interesati sunt romanii de evenimentul de duminica, 10 noiembrie. Care sunt tendintele cetatenilor care merg la vot? Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019 Data de 10 noiembrie 2019 este marcata de vot. Romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege liderul .

Instanta Suprema sesizeaza Curtea de Justitie a UE cu patru intrebari in dosarul Turceni Rovinari, in care sunt judecati Ponta si Sova

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) cu patru intrebari in dosarul Turceni Rovinari, in care sunt judecati, intre altii, fostul premier Victor Ponta si fostul ministru Dan Sova. Judecarea cauzei a fost suspendata pana la solutionarea de catre CJUE, informeaza Mediafax.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, ora 18:00: care sunt judetele cu cei mai multi alegatori

BEC afiseaza in timp real prezenta pe site-ul institutiei. Cifrele actualizate la ora 18:00 arata cati romani au votat pentru alegerile prezidentiale, in tara si in strainatate. Dupa ora 18:00, prezenta la vot in tara a urcat pana la 42,19%. Au votat aproape opt milioane de romani in sectiile deschise in tara. E un numar .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )