Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale. Care sunt tendintele romanilor care merg la vot

Playtech Playtech,
Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale. Care sunt tendintele romanilor care merg la vot

Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019, ce arata cat de interesati sunt romanii de evenimentul de duminica, 10 noiembrie. Care sunt tendintele cetatenilor care merg la vot? Ultimul sondaj IRES, inainte de alegerile prezidentiale 2019 Data de 10 noiembrie 2019 este marcata de vot. Romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege liderul . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

Scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu! I-am intins o capcana in care a cazut cu brio! Acuzatii grave, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

A izbucnit un scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale din 2019. Sunt acuzatii cat se poate de grave ce i-au fost aduse candidatului la prezidentiale si pe care in mod cert unchiul Alexandrei Macesanu nu le-a putut ignora. Mai mult, totul a izbucnit dupa .

CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Ce a scris jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de semnificativ, cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Gazetarul a facut si-a facut gandurile publice pe retelele sociale, cu o zi inainte de deschiderea sectiilor de votare. CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale CTP a avut .

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. A fost totul filmat

Mircea Badea taxeaza dur atitudinea si afirmatiile revoltatoare din filmuletul de campanie prezentat in cel mai real mod posibil de catre Recorder. Ce acuzatii facute de echipa lui Dan Barna au trezit revolta in prezentatorul de televiziune? Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna Reportajul de la Recorder a rasturnat situatia si a adus o .

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Care sunt cei 14 candidati la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Sunt 14 candidati inscrisi in primul tur al alegerilor prezidentiale 2019: Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna,.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ultima dezbatere inainte de alegerile de duminica. Dezvaluirea care arunca in aer totul

Antena 3 gazduieste in aceasta seara ultima mare dezbatere inainte de alegerile prezidentiale de duminica, incepand cu ora 19. Invitatii lui Razvan Dumitrescu sunt Mircea Di.

SONDAJ Final de campanie: cu cine vei vota duminica in alegerile prezidentiale?

Campania electorala a ajuns la final. in diaspora a inceput deja procesul de votare, la Bucuresti a existat chiar o mini-dezbatere radioonline, cu trei participanti din randul principalilor candidati. Te-ai hotarit? Cu cine vei vota duminica in alegerile prezidentiale?Participa la sondajul HotNews. ro.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )