Libnet.ro
UNICEF

21:30

Castile SF pe care politia din aceasta tara le foloseste la supraveghere

Playtech Playtech,
Castile SF pe care politia din aceasta tara le foloseste la supraveghere

China e cea mai lovita tara de epidemia de coronavirus. Pe acest fond sunt companii care au cautat solutii ca sa rezolve problema. Astfel a aparut un nou tip de echipament pentru. continuă pe Playtech

Alerta la granita cu Europa! Rusii au facut deja prima mutare. Pericol pentru aceasta tara

Situatie alarmanta la granitele Europei! Un atac a facut ca Grecia sa-si consolideze demarcatia cu Turcia. Rusii au facut si ei prima mutare. Ce a adus la aceasta situatie fara precedent? Alerta la granita cu Europa! Rusii au facut prima mutare Situatie fara precedent la granitele cu Europa! Un numar de 33 de soldati turci .

VIDEO Politia din Moscova a ridicat o replica a masinii lui Batman, gasita in centrul orasului

Politia din Moscova se lauda ca a ridicat un batmobil gasit pe una din strazile capitalei ruse, scrie Mediafax. Replica masinii care pare o combinatie intre vehicul sport si tanc nu incalcase nicio regula de circulatie, dar nu avea placute de inmatriculare.

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Coronavirus in Romania. Inspectoratul Scolar Bucuresti: Avem o problema cu parintii care vin din Italia. Trimit copiii la scoala

Unii dintre parintii care au venit din Italia impreuna cu copiii, ii triimit pe cei mici la scoala, desi acestia nu au voie sa intre in clasa, a spus, joi, Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, la Primaria Capitalei, unde a fost convocat un comandament de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )