Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cat de agresiva este tulpina de COVID-19 care circula acum in Romania. Raspunsul profesorului Streinu-Cercel

Antena3 Antena3,
Cat de agresiva este tulpina de COVID-19 care circula acum in Romania. Raspunsul profesorului Streinu-Cercel

Managerul Institutului Matei-Bals din Bucuresti, prof. dr. Adrian Streinu Cercel a explicat, marti, la Antena 3, de ce tulpina de COVID-19 care face victime in prezent in Romania este una agresiva. Medicul afirma ca daca ar fi fost mentinute sub control cazurile de import de la inceputul pandemiei in tara noastra, situatia ar fi fost acum mai buna. continuă pe Antena3

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

Jador are bodyguard. Cine este omul celebru care il pazeste pe manelist

Jador a avut in ultima perioada probleme cu multe personaje din lumea interlopa. Membrii din clanul Duduienilor l-au amenintat public pe tanarul manelis. Asta l-a determinat pe acesta sa i-a o decizie soc. Jador are bodyguard, dupa amenintarile primite Jador are decis sa-si angajeze un bodyguard, dupa scandalul dintre George Pian, varul defunctului Emi Pian .

Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

Vestea divortului lui Cornel Ilie a zguduit vineri, showbizul romanesc. Cine este femeia pe care o paraseste dupa cinci ani de casnicie si doi copii impreuna? De-a lungul anilor de relatie Cornel Ilie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )