Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

B1 B1,
Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

Vestea divortului lui Cornel Ilie a zguduit vineri, showbizul romanesc. Cine este femeia pe care o paraseste dupa cinci ani de casnicie si doi copii impreuna? De-a lungul anilor de relatie Cornel Ilie si. continuă pe B1

inca o despartire in showbizul romanesc. De ce a divortat Cornel Ilie de sotia sa

Despartirile sunt pe banda rulanta in pandemie! Din pacate, numarul cuplurilor din showbiz pe care nimeni nu le vedea despartite, au ajuns acum pe drumuri separate. De ce a divortat Cornel Ilie de sotia sa? Corneli Ilie a divortat de sotia sa Showbiz-ul romanesc abunda de divorturi! Membrul trupei Vunk si sotia lui au divortat.

Cornel Ilie de la VUNK a divortat. Exista dragoste dupa iubire

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a anuntat ca a divortat de sotia sa, Eliza. Cei doi erau casatoriti de cinci ani si au doi copii, o fetita pe nume Zara, in varsta de 5 ani, si un baiat pe nume Cezar, in varsta de un an.

Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie. Povestea lor incepe cu o despartire

Dupa mai bine de cinci ani de mariaj, Cornel Ilie si partenera sa, alaturi de care are si doi copii, un baiat si o fetita, au decis ca e mai bine sa se separe. Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie De altfel, cei doi soti au fost foarte discreti de-a lungul .

Cornel Ilie divorteaza. Cine este sotia lui.

Cornel divorteaza dupa un mariaj ce a durat mai bine de 5 ani. Despartirea va fi una discreta, asa cum a fost si povestea lor de dragooste. Dar iata cine este Eliza, sotia solistului trupei Vunk.

FOTO Cornel Ilie si sotia lui divorteaza dupa cinci ani de casnicie. Mesajul solistului: Exista dragoste dupa iubire

Solistul trupei Vunk,Cornel Ilie, in varsta de 43 de ani, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca divorteaza de sotia lui, Eliza Ilie, dupa cinci ani de casnicie.

Cine este noua iubita a lui Johnny Depp. Femeia celebra cu care s-a afisat

Pentru actorul Johnny Dep, frumoasa Amber Heard, cu care a fost casatorit, este istorie! Actorul a fost surprins la un hotel cu noua lui iubita, cu un celebru fotomodel germen. Cine este noua iubita a lui Johnny Depp Johnny Depp nu mai este burlac, ci un barbat luat. Acesta a fost surprins alaturi de noua .

Cine este femeia care a obsedat-o pe Elena Ceausescu si de ce o ura tovarasa

Una dintre cele mai frumoase actrite din perioada comunismului a trezit invidia Elenei Ceausescu si exista cateva posibile explicatii in acest sens.

Dana Savuica are iubit nou! S-a aflat tot adevarul acum: cine e barbatul care o stie deja de o viata

Dana Savuica nu mai este singura! Blondina i-a suparat doar cu un anunt pe toti burlacii care aveai de gand sa incerce sa o cucereasca. Cine este barbatul care i-a furat inima si ce spune aceasta despre el? Se stiu de multi ani, dar abia acum si-au dat frau liber sentimentelor. Dana Savuica iubeste din .

Jador are bodyguard. Cine este omul celebru care il pazeste pe manelist

Jador a avut in ultima perioada probleme cu multe personaje din lumea interlopa. Membrii din clanul Duduienilor l-au amenintat public pe tanarul manelis. Asta l-a determinat pe acesta sa i-a o decizie soc. Jador are bodyguard, dupa amenintarile primite Jador are decis sa-si angajeze un bodyguard, dupa scandalul dintre George Pian, varul defunctului Emi Pian .

Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebra in Romania

Dana Budeanu a facut un fenomen din verdictul sau. Cum a devenit aceasta cunoscuta si ce apreciaza romanii la creatoarea de moda? Cum a devenit Dana Budeanu celebra? O intreaga tara o cunoaste, oamenii abia asteapta verdictul sau, iar intreg fenomenul pe care l-a creat este in continuare pe cat de iubit de unii, pe .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )