Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cat alcool a baut Ilie Balaci in noaptea de dinaintea mortii sale: Un foarte bun prieten a lamurit lucrurile

Adevărul Adevărul,
Cat alcool a baut Ilie Balaci in noaptea de dinaintea mortii sale: Un foarte bun prieten a lamurit lucrurile

Ilie Balaci s-a aflat la Craiova pentru a vedea, duminica seara, derby-ul FCSB CS U Craiova. N-a mai apucat insa, fiindca s-a stins in dimineata partidei. continuă pe Adevărul

Ce a facut Ilie Balaci in noaptea de dinaintea mortii sale: un foarte bun prieten a lamurit lucrurile

Ilie Balaci s-a aflat la Craiova pentru a vedea, duminica seara, derby-ul FCSB CS U Craiova. N-a mai apucat insa, fiindca s-a stins in dimineata partidei.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

Ministrul Sanatatii a dispus ancheta n cazul mortii lui Ilie Balaci. Se va face un raport privind interventia ambulantei

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat luni, la Digi 24, ca a dispus efecutarea unei anchete care sa verifice modul in care s-a desfasurat interventia serviciului de ambulanta in cazul fotbalistului Ilie Balaci, dupa ce familia acestuia a ridicat suspiciuni vizand atat procedura, cat si medicatia care i-a fost prescrisa sportivului.

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci a fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. intre timp, a fost realizata autopsia si stim cauza decesului. Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Aceasta a fost principala cauza, dar [] .

E OFICIAL! S-a stabilit CAUZA MORTII lui Ilie Balaci. Nu a facut ATAC CEREBRAL

S-a incheiat autopsia in cazul lui Ilie Balaci. Medicii legisti care au efectuat autopsia au stabilit cauzele decesului marelui fotbalist, conform Ziare. com. Balaci ar fi murit dupa o insuficienta respiratorie.

E OFICIAL! S-a stabilit CAUZA MORTII lui Ilie Balaci. Nu a facut ATAC CEREBRAL, ci ...

S-a incheiat autopsia in cazul lui Ilie Balaci. Medicii legisti care au efectuat autopsia au stabilit cauzele decesului marelui fotbalist, conform Ziare. com. Balaci ar fi murit dupa o insuficienta respiratorie.

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

Dosar penal in cazul mortii lui Ilie Balaci

Reprezentantii IPJ Dolj au anuntat ca politistii de la Sectia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, in cazul decesului fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Anterior,.

Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )