Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

B1 B1,
Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s. continuă pe B1

REGELE MIHAI A MURIT. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai I al Romaniei a murit marti, la ora 13, ora Romaniei,la resedinta privata din Elvetia. La sediul PNTCD Constanta va fi deschi.

VIDEO Cum l-a oprit regimul Ion Iliescu pe Regele Mihai I sa intre in tara in anii '90: l-a intors din drum de doua ori si nu i-a permis sa participe la inmormantarea lui Corneliu Coposu

Dupa Revolutia din 1989, Regele Mihai I a fost nevoit sa stea departe de Romania inca aproape 8 ani, primind cetatenia romana abia in 1997, in timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Fostul suveran a fost umilit in mai multe randuri de regimul fostului presedinte Ion Iliescu. Prima data, chiar de Craciun in 1990, autoritatile l-au oprit pe Regele Mihai - insotit si de Regina Ana si principesa Margareta - in drum spre Curtea de Arges si i-au obligat sa se intoarca la aeroport si sa plece din Romania.

Regele Mihai a murit. Marturia cutremuratoare a unei clarvazatoare

Regele Mihai I al Romaniei a murit marti, la ora 13, ora Romaniei,la resedinta privata din Elvetia. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu scria d.

REGELE MIHAI A MURIT. Majestatea Sa s-a stins din viata la 96 de ani

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. La capataiului Regelui a stat,.

REGELE MIHAI A MURIT. Ce spune marele istoric Lucian Filip Iorga despre pierderea Majestatii Sale

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. Este o veste teribila pentru.

Regele Mihai a murit! Interviu impresionant despre intalnirile cu marii oameni politici din timpul razboiului. Am luat pranzul cu Hitler. Nu m-a impresionat

REGELE MIHAI A MURIT! in 2009, la 70 de ani de la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial si de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov, doua evenimente fatidice pentru istoria Romania si a intregii Europe, Regele Mihai I a acordat un interviu.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

Principesa Margareta: Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Am pierdut, ca voi toti, un parinte. Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut... (VIDEO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj romanilor, dupa trecerea in nefiinta a Regelui Mihai. Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii,.

Regele Mihai si Regina Ana, o dragoste cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut.

Regele Mihai si Regina Ana, o DRAGOSTE cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )