Libnet.ro
UNICEF

10:00

Regele Mihai si Regina Ana, o DRAGOSTE cat o viata

B1 B1,
Regele Mihai si Regina Ana, o DRAGOSTE cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut. continuă pe B1

Regele Mihai si Regina Ana, o dragoste cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut.

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana.

FOTOGALERIE Ipostaze inedite cu Regele Mihai si familia sa: fotografii de arhiva

Regele Mihai si Regina Ana au trait o exceptionala poveste de dragoste. Regina Ana i-a fost alaturi si in exilul dureros, iar imagini din arhiva Casei Regala arata afectiunea evidenta dintre cei doi fie ca se aflau in Elvetia, in Marea Britanie sau reveniti acasa, in Romania, dupa caderea comunismului.

O piesa de teatru scrisa, in 1960, de Regele Mihai I si Regina Ana despre locul omului in univers, la Ateneul din Iasi

Doua reprezentantii ale spectacolului Alegerea au avut avanpremiera si premiera in aceasta toamna, la Ateneul Iasi, institutie de cultura aflata sub inaltul Patronaj al Casei Regale a Romaniei.

Binecuvantare sau BLESTEM? Regele Mihai si cifra 13: Monarhul a murit la ora 13:00, pe 13 decembrie va fi adus in tara, regina a fost inmormantata tot intr-o zi de 13. ADEVARUL despre acest simbolism

Imposibil sa nu bagi de seama o sincronicitate a sortii: Regele Mihai a decedat la ora 13:00, trupul ii va fi adus in tara pe 13 decembrie, regina Ana a fost inmormantata tot intr-o zi.

VIDEO Cum l-a oprit regimul Ion Iliescu pe Regele Mihai I sa intre in tara in anii '90: l-a intors din drum de doua ori si nu i-a permis sa participe la inmormantarea lui Corneliu Coposu

Dupa Revolutia din 1989, Regele Mihai I a fost nevoit sa stea departe de Romania inca aproape 8 ani, primind cetatenia romana abia in 1997, in timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Fostul suveran a fost umilit in mai multe randuri de regimul fostului presedinte Ion Iliescu. Prima data, chiar de Craciun in 1990, autoritatile l-au oprit pe Regele Mihai - insotit si de Regina Ana si principesa Margareta - in drum spre Curtea de Arges si i-au obligat sa se intoarca la aeroport si sa plece din Romania.

Ana Blandiana, mesaj emotionant despre Regele Mihai: Felul in care a rezistat, in suferinta si in demnitate, l-a transformat in simbolul Binelui ce nu poate fi infrant

Scriitoarea Ana Blandiana, in varsta de 75 de ani, a impartasit cateva ganduri despre Regele Mihai I, care s-a stins din viata astazi, la varsta de 96 de ani, la resedinta privata din Elvetia.

Regele Mihai a murit.Povestea de iubire fara egal dintre ultimul suveran al Romaniei si aleasa inimii sale

Ultimul rege al Romaniei, Mihai I, a traversat in viata sa nu doar o perioada istorica foarte tulbure, care l-a tinut departe de propria tara aproape 50 de ani 1947 1997), dar a trait si o poveste de iubire fara egal.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale.

A murit Regele Mihai. Mesajul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a reactionat la vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai a incetat din viata. Vom intelege vreodata cat de mult am pierdut? Dumnezeu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )