Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat cheltuiesc romanii pe o minivacanta in tara. Care sunt destinatiile preferate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat cheltuiesc romanii pe o minivacanta in tara. Care sunt destinatiile preferate

Primavara este sezonul perfect pentru o mini-vacanta de weekend, arata un studiu realizat de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru. ro. Aproximativ 77% dintre respondenti si-au planificat o excursie de weekend in Romania in perioada martie -. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii isi pot RETRAGE contributia lunara de la Pilonul II. Vezi care sunt pasii de urmat!

O parte dintre romanii care au fost obligati, dupa anul 2008, sa contribuie la fondurile Pilonului II pot decide, incepand de astazi, sa transfere aceste contributii la Pilonul I pensiile de stat), anunta.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii anunta precipitatii slabe in toata tara, iar vremea va fi in general inchisa in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, unde local va ploua slab, in timp ce vantul va sufla.

PREZENTARE Simfonia motoarelor din Formula 1 incepe in weekend - Care sunt noile schimbari si ce promite sezonul 2019

Dupa o pauza de aproximativ patru luni, Formula 1 revine la finalul acestei saptamani. Startul editiei cu numarul 70 a competitiei-regina din sportul automobilistic se va da duminica, pe Melbourne Park Circuit din Australia. Noi reglementari din punct de vedere tehnic, schimbari majore la capitolul piloti, trei debutanti sau revenirea lui Robert Kubica in Marele Circ sunt doar cateva dintre ingredientele unui sezon de Formula 1 care promite mult spectacol si suspans. Se asteapta o noua confruntare intre Mercedes, campioana ultimilor cinci ani, si , echipa care spera sa opreasca hegemonia constructorului german.

Grefierii anunta un miting de amploare la care sunt asteptati 1.500 de oameni, in 22 martie, in fata Guvernului: Suntem angajatii nimanui

Peste 1. 500 de grefieri sunt asteptati sa participe vineri, 22 martie, la un miting de amploare in fata Guvernului, pentru a solicita imbunatatirea conditiilor de munca, a declarat joi presedintele Sindicatului National al Grefei Judiciare Dicasterial SNGJ), Catalin Traistaru. Am fost aruncati ca o minge de ping-pong intre Ministerul Justitiei si Ministerul Muncii, consecinta fiind evidenta: nerezolvarea problemelor. Suntem angajatii nimanui, a declarat liderul sindical. Initial, protestul era anuntat pentru 15 martie.

Brexit: Care sunt posibilitatile dupa cel de-al doilea refuz?

Deputatii au votat in aseara impotriva posibilitatii ca Marea Britanie sa paraseasca UE fara o intelegere. Ei vor continua sa voteze joi, 14 martie, pentru o intarziere a Brexit-ului. Daca deputatii aproba prelungirea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, Theresa May va solicita apoi extinderea articolului 50 din partea UE. Presupunand ca toate celelalte state membre sunt de acord, Brexit ar fi amanat, potrivit BBC.

E oficial: Pentagonul limiteaza numarul transgenderilor din armata! Cand intra masura in vigoare si care sunt conditiile

Pentagonul a semnat un memorandum, marti, prin care va limita numarul de transgenderi din corpul armatei - o politica ce a fost subiectul unor procese juridice, potrivit Reuters. in orice caz, masura isi va.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )