Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat costa aducerea in tara a rezervei de aur din Londra. Guvernatorul BNR: Daca la valuta pierzi, d-apoi la aur

Playtech Playtech,
Cat costa aducerea in tara a rezervei de aur din Londra. Guvernatorul BNR: Daca la valuta pierzi, d-apoi la aur

Guvernatorul BNR a admis ca rezerva de aur a Romaniei depozitata la Londra ar putea fi expusa public dupa ce va fi repatriata, in conditiile in care in jurul acestui subiect au aparut tot felul de mituri si conspiratii. Mugur Isarescu a declarat ca aducerea in tara a aurului va costa Romania 15-20 de milioane, . continuă pe Playtech

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Cadavrul unui barbat cazut dintr-un avion, gasit intr-o gradina din Londra

Trupul unui presupus pasager clandestin care ar fi cazut de pe trenul de aterizare al unui avion a fost gasit intr-o gradina din Londra, relateaza BBC News.

Cat costa recuperarea unui animal lasat liber pe strazi si capturat de autoritati. Pentru un cal suntem in instanta sa devenim proprietari

Animalele capturate de Serviciul Public de Gestionare a Cainilor fara Stapan din Slatina inseamna cheltuieli considerabile pentru proprietarii care vin sa le recupereze. Unii chiar renunta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )