Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Playtech Playtech,
Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele . continuă pe Playtech

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Curs valutar BNR, miercuri, 10 iulie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 10 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7337 lei in crestere cu 0,0068) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

Reactii dupa victoria superba a Simonei Halep. Pe cine ar trebui sa intalnesca in finala Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. Halep.

Casa din plastic reciclat, devenita realitate: cum arata si cat costa aceasta creatie

Avand in vedere cantitatile generoase de plastic pe care le generam in fiecare zi, reciclarea lor pentru a realiza o casa suna cat se poate de bine. O companie canadiana intitulata JD.

Cat costa in Romania sa inchizi trei depozite de deseuri municipale

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a aprobat, luni, finantarea pentru inchiderea a trei depoz.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 287 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 287 leiMWh, in intervalul orar 20.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 319 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 319 leiMWh, in intervalul orar 07.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 319,01 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 319,01 leiMWh, in intervalul orar 20.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )