Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cat costa cele mai SCUMPE meniuri din lume

B1 B1,
Cat costa cele mai SCUMPE meniuri din lume

Unele restaurante ridica mancarea la rang de arta si bucatarii se intrec in a le oferi clientilor fel de fel de mancaruri speciale pentru delecta papilele gustative ale celor care le trec pr. continuă pe B1

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si.

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

VIDEO Un Revelion satesc, printre cele mai scumpe din Romania. Cat a platit un celebru primar PSD pentru artificii

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) scoate la iveala sumele cheltuite de primarii pentru artificiile de Revelion. Comuna Cheveresu Mare, condusa de celebrul primar PSD Marcel Muia, a cheltuit mai mult decat orase resedinta de judet, alocand pentru artificii o suma similara Timisoarei.

VIDEO Un Revelion satesc, printre cele mai scumpe din Romania. Cat a platit primarul Muia pentru artificii

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) scoate la iveala sumele cheltuite de primarii pentru artificiile de Revelion. Comuna Cheveresu Mare, condusa de celebrul primar PSD Marcel Muia, a cheltuit mai mult decat orase resedinta de judet, alocand pentru artificii o suma similara Timisoarei.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Cea mai SCUMPA votca din lume a fost FURATA dintr-un bar din Copenhaga

O sticla de votca in valoare de 1,3 milioane de dolari, care nu era asigurata, i-a fost furata unui colectionar danez din Copenhaga. Sticla, facuta din trei kilograme de aur si trei de argint, era o.

Cea mai paroasa fata din lume si-a gasit sufletul pereche. Si-a ras tot parul de pe fata dupa ce s-a casatorit! Cum arata acum

Supatra Susuphan sufera de sindromul Ambras care determina cresterea parului pe toata suprafata corpului, incluzand fata si gatul. in 2010, recordul din Cartea Recordurilor Guiness a.

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )