Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cat costa o cununie religioasa in Cluj

Adevărul Adevărul,
Cat costa o cununie religioasa in Cluj

Reprezentantii Mitropoliei Cluj spun ca fiecare parohie isi stabileste taxa de cununie si ca in Cluj-Napoca ea nu depaseste 50 de lei si se da chitanta. Cele mai cautate biserici pentru casatorie sunt cele din centrul orasului, inclusiv Catedrala Ortodoxa din Piata Avram Iancu. continuă pe Adevărul

Cat costa cununia religioasa la Arad

Postul Pastelui a trecut, iar potrivit calendarului ortodox cei care doresc se pot cununa religios in biserici. Mirii si nasii trebuie insa sa stie ca orice serviciu religios costa.

Cat costa cununia religioasa la Turnu Severin

Cum Postul Pastelui a trecut, potrivit calendarului ortodox se pot oficia cununile religioase in biserici. Este bine de stiut pentru viitori miri ca si acest serviciu religios, ca orice alt serviciu costa.

Cat da nasul la biserica la nunta. Preotii satmareni nu elibereaza chitante pentru fiecare cununie religioasa oficiata

De la 100 de lei si pana la 500 de lei, atat costa uniunea dintre un barbat si o femeie in fata lui Dumnezeu in bisericile ortodoxe din Satu Mare. in cele catolice, sumele nu depasesc mai mult de 300 de lei.

Cat costa cel mai ieftin sejur pe litoral

Onoapte de cazare pe litoralul romanesc poate costa mai putin decat doua pachete de tigari. Cu 26 lei poti petrece o noapte de cazare in sudul litoralului. Aceasta este oferta programului Litoralul pentru toti, anuntat ieri de catre Asociatia Litoral-Delta Dunarii A. ), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc F. ) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism A.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )