Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cat te costa sa devii taximetrist si ce birocratie trebuie sa depasesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat te costa sa devii taximetrist si ce birocratie trebuie sa depasesti

Bucurestiul este Capitala cu cele mai multe taxi-uri pe cap de locuitor din UE, circa 15. 000 de masini avand dreptul de a circula. Cu toate acestea, este un job ravnit de multi, desi autorizatiile taxi, asa numitele licente de taxi in. continuă pe Wall-Street Ro

Cat te costa sa devii taximetrist si ce birocratie trebuie sa depasesti

Bucuresti este capitala cu cele mai multe taxiuri pe cap de locuitor din UE, circa 15. 000 de masini avand dreptul de a circula. Cu toate acestea, este un job ravnit de multi, desi autorizatiile taxi, asa numitele licente de taxi in limbaj popular necesare pentru practicarea taximetriei, sunt limitate. Pornind de la aceste realitati, accederea in sistem este complicata si alambicata.

REVISTA PRESEI: Cat costa sa devii taximetrist

In ziarele de astazi citim despre cat costa sa devii taximetrist in Bucuresti, noul Regulament Scolar, cum s-a ratacit un echipaj SMURD dar si despre necesitatea redresarii natalitatii, in Romania.

Cat costa si cum arata avioanele luxoase detinute de Oprah, Donald Trump, Abramovici si printul saudit Alwaleed bin Talal al-Saud

Oamenii de afaceri de succes, dar si multe celebritati calatoresc atat de des in interes profesional sau pentru a incheia contracte banoase, incat un avion privat care sa le ofere confortul necesar in timpul orelor lungi de zbor devine un lux de la sine inteles in ceea ce-i priveste. in functie de cat sunt de bogati, clientii comanda aeronave personalizate, adevarate apartamente de lux cu aripi.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )