Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cat va costa, de fapt, vaccinul anti-COVID. Va avea un pret de pandemie

Playtech Playtech,
Cat va costa, de fapt, vaccinul anti-COVID. Va avea un pret de pandemie

O companie din America a inceput deja ultima faza a testarii viitorului sau vaccin contra-COVID si a anuntat ca pretul pe care il va percepe va fi unul de pandemie, care va depinde, insa, de cantitatea solicitata de fiecare tara. Care este pretul vaccinului anti-COVID intr-o discutie cu investitorii, consilierul delegat al companiei farmaceutice Moderna, . continuă pe Playtech

Cat costa, de fapt, informatiile tale personale pe dark web

Dark Web, cunoscut si ca internetul ascuns, este cat se poate de real, iar informatiile tale ar putea fi de vanzare acolo. Aproximativ 45 de dolari. Asta este valoarea, in medie, pentru care se.

Cat costa un kilogram de rosii Corazon, in pietele din Romania. Cu cat se vand tomatele romanesti in tara

Pietele din Romania abunda in produse pe care taranii le cresc in gradinile lor, dar mai vin produse si din import, mai ieftine decat cele romanesti. Un soi de rosii venit de peste hotare, din insorita Spanie, a prins bine de tot in Romania. Rosiile Corazon, adoptate de taranii din Romania, sunt printre cele mai .

Curs BNR, miercuri, 5 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 5 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 5 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs BNR, luni, 4 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 4 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 4 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs BNR, luni, 3 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 3 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 3 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )