Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cat costa Huawei Mate 30: cel mai scump model sare de 2.000 euro

Playtech Playtech,
Cat costa Huawei Mate 30: cel mai scump model sare de 2.000 euro

Huawei Mate 30 a fost prezentat, in sfarsit. Avem si un pret pentru el, dar nu o data de lansare pe piata. E, totodata, primul telefon fara serviciile Google. Huawei a venit cu o solutie,. continuă pe Playtech

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Anamaria Prodan este rasfatata in continuu de sotul acesteia. Cu toate ca nu cu mult timp in urma s-a zvonit ca cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, acestia infirma eveimentul cu noul cadou si nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor? Anamaria Prodan, cadouri pe banda .

FOTO Cum arata seria Huawei Mate 30. Design-ul telefoanelor, confirmat cu trei zile inainte de lansare

Desi lansarea oficiala a seriei Mate 30 este anuntata pe 19 septembrie, designul sau a fost deja dezvaluit, gratie unor fotografii oficiale descoperite de un utilizator de pe Twitter.

Cat va costa serialul Lord of the Rings, cel mai scump din istorie: noi detalii despre productia Amazon

Serialul Lord of the Rings, produs de Amazon Studios, va fi cea mai scumpa productie de televiziune din istorie.

Huawei lanseaza joi telefoanele de varf de gama Mate 30, dar cateva intrebari cheie raman: ce sistem de operare vor avea si daca se vor lansa in toata Europa

Huawei va lansa joi telefoanele de top din seria Mate 30 si va organiza un eveniment la Munchen si se stiu aproape toate caracteristicile telefonului, dar raman de aflat cateva lucruri esentiale. Date fiind sanctiunile din SUA, Mate 30 va rula Android 10, o versiune open-source a sistemului sau noul sistem dezvoltat de Huawei? in plus, mai multe site-uri spun ca seria Mate 30 ar putea sa nu fie lansata in multe dintre pietele europene.

Specificatiile noii serii OnePlus 7T: Android 10 si o baterie mai mare, pentru a te bucura de ecranul de 90Hz

Saptamanile urmatoare, lumea telefoanelor mobile va fi populata de trei noi dispozitive de top: Huawei Mate 30 Pro, OnePlus 7T Pro si Google Pixel 4. Adaugam si faptul ca Apple vine cu un nou iPhone, iar Samsung Galaxy Note 10+ a impresionat deja, si ne asteapta o batalie acerba la final de an.

Cat valoreaza cel mai scump mormant din Cimitirul Pacea. Monumentul funerar este din granit negru si a fost facut la Cernauti in 1922

Este vorba despre locul de veci al familiei germane Otto Binder, care se afla in cimitirul Pacea, din municipiul Suceava. Constructia funerara a fost ridicata in anii 50, mormantul fiind introdus pe lipsa monumentelor de patrimoniu.

Curs valutar BNR marti, 17 septembrie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs! Cotatiile de azi, 17 septembrie sunt valabile incepand cu orele 13:15 pe site-ul oficial BNR, dar si aici. Pana atunci, poti vedea valorile negative si pozitive din cadrul cursului de ieri. De asemenea, ai la dispozitie si toate cotatiile din sezonul cald, pentru o paralela a evolutiei .

Armin, fiul lui Andrei Duban, este de o frumusete rara! Pe cine mosteneste cel mai mult

Baietelul familiei Duban se transforma usor intr-un adevarat flacau! Prietenii din mediul virtual al sotilor Duban se mira in continuu de frumusetea si gingasia sa. Gratiela si Andrei nu impartasesc prea multe din intimitatea lor, dar le mai scapa din cand in cand cate o fotografie cu raza lor de soare. Cat de mare a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )