Libnet.ro
UNICEF

10:31

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Anamaria Prodan este rasfatata in continuu de sotul acesteia. Cu toate ca nu cu mult timp in urma s-a zvonit ca cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, acestia infirma eveimentul cu noul cadou si nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor? Anamaria Prodan, cadouri pe banda . continuă pe Playtech

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

Greta Thunberg a primit cel mai inalt premiu pentru drepturile omului acordat de Amnesty International

Activita pentru mediu din Suedia, Greta Thunberg, impreuna cu miscarea de tineri Fridays for Future, a primit premiul Ambasador al Constiintei, din partea Amnesty International, luni, la cateva zile inainte de summitul pentru problema climatica de la New York, scrie France 24.

Cat va costa serialul Lord of the Rings, cel mai scump din istorie: noi detalii despre productia Amazon

Serialul Lord of the Rings, produs de Amazon Studios, va fi cea mai scumpa productie de televiziune din istorie.

Cum arata masina de 300.000 de euro primita cadou de Anamaria Prodan

Despre relatia Anamariei Prodan cu Laurentiu Reghecampf s-au scris multe, iar presa speculeaza ca cei doi sunt divortati deja de cateva luni, chiar daca nu vor sa recunoasca asta public. Iata insa ca vedeta ar fi primit cadou, de la sotul ei, un bolid de lux in valoare de 300. 000 de euro.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Ipostaza cu care impresara si-a surprins fanii. FOTO

Anamaria Prodan este o femeie care intoarce toate privirile la evenimentele la care participa. Vedeta a marturisit ca este pasionata de mancare, dar stie cand sa spuna stop pentru a nu risca sa ia in greutate, iar din cand in cand tine dieta. Anamaria prodan isi surprinde mereu fanii cu fotografiile pe care le posteaza .

Cat valoreaza cel mai scump mormant din Cimitirul Pacea. Monumentul funerar este din granit negru si a fost facut la Cernauti in 1922

Este vorba despre locul de veci al familiei germane Otto Binder, care se afla in cimitirul Pacea, din municipiul Suceava. Constructia funerara a fost ridicata in anii 50, mormantul fiind introdus pe lipsa monumentelor de patrimoniu.

Dispare ALDE! Calin Popescu Tariceanu a primit cea mai proasta veste. Ce se intampla cu partidul

Veste socanta pentru Cain Popescu Tariceanu! Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor va disparea dintr-un motiv surprinzator. Lovitura imensa primita de formatiune ii va obliga sa nu mai poata fi prezenti in scena politica. Ce se va alege de partidul ALDE? ALDE dispare! Tariceanu este in soc total Presedintele ALDE Timis a sustinut ca ALDE a .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi. Cel mai important a fost sustinerea a mii si mii de romani

Laura Codruta Kovesi, aleasa in functia de sef al parchetului european dupa votul din Consiliul UE, a declarat ca cel mai important lucru pentru ea a fost sustinerea a mii si mii de romani care au iesit in strada, subliniind inca o data lipsa sustinerii din partea oficialilor statului roman.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )